Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) All All 68,948,706.00 152 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) NDERMARJA UJESJELLSIT PERMET Gjirokaster 120 2014-07-07 2014-07-08 9410100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER UJE QERSHOR 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 20,000 2014-07-07 2014-07-08 9110100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik tatim ne burim qera B TOLA QERSHOR 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 2,491,003 2014-07-01 2014-07-02 8910100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 39,624 2014-06-19 2014-06-20 8810100512014 Posta dhe sherbimi korrier 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER posta prill 2014 nr seial 11512313 nr fat 85
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 9,892 2014-06-16 2014-06-17 8610100512014 Sherbime telefonike 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER PAGESE PER GJIROK, TEPELENE, PERMET ME NR SERIAL I FAT 717868057,717869145,717869124,717869183,717837989
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 31,733 2014-06-16 2014-06-17 8710100512014 Elektricitet 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese cez fat MAJ PER GJIROKASTER, PERMET, TEPELENE NR KONTRATE K36463, F18052, A 2570
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 6,144 2014-06-09 2014-06-09 8210100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER UJE MAJ 2014 NR FAT 32385, NR SERIAL 118734020
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 1,056 2014-06-09 2014-06-09 8010100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER uje maj 2014 nr serial 213338, nr klientit 050378
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) NDERMARJA UJESJELLSIT PERMET Gjirokaster 120 2014-06-09 2014-06-09 8110100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER uje maj 2014 nr fat 267, nr serial 14407788
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 20,000 2014-06-04 2014-06-05 7510100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik tatim ne burim qera B.Tola
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) DREJT.TRANS.RRUGOR GJIROK Gjirokaster 26,649 2014-06-04 2014-06-05 7810100512014 Shpenzime te tjera transporti 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER taksa vjetore vitit 2014 benx GJ5748 A
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VASIL SHANDRO (L13706404K) Gjirokaster 15,000 2014-06-04 2014-06-05 7710100512014 Shtesa page te tjera 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER per lik ekzektim vend gjyqesor per VASIL SHANDRO SHKRESE BASHKANGJITUR 27.08.2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Gjirokaster 16,000 2014-06-04 2014-06-05 7910100512014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pages fat nr serial 88308912 dt 27.05.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Gjirokaster 1,960 2014-06-05 2014-06-05 8010100512014 Shpenzime te tjera transporti 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER koladim mjeti benx GJ5748 A
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VODAFONE ALBANIA Gjirokaster 5,064 2014-06-04 2014-06-05 7610100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese telefon prill 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ERJALBA Gjirokaster 180,000 2014-06-04 2014-06-05 7410100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik qera godine maj 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 2,553,159 2014-06-02 2014-06-02 73101000512014 Shtese page per funksionin 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER PAGAT MAJ 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 10,401 2014-05-14 2014-05-14 7210100512014 Sherbime telefonike 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese TEL PRILL NR KLIENTIT 717681091, 1477,1465, 1342, 717639531
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 72,288 2014-05-14 2014-05-14 7110100512014 Elektricitet 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER PAGESE CEZ PRILL PERMET GJIROKASTER TEPELENE NR KONTRATES K36463, F18052, A2570
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 6,144 2014-05-14 2014-05-14 6610100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER PAGESE UJE I PIJSHEM PRILL 2014 FAT NR 25611 NR SERIAL 118720079