Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 67,064,255.00 147 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e shendetit publik Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 36,990 2014-05-20 2014-05-21 57 1013036 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER SHPERBLIM PER PENSION NGA D.SH.PUBLIK MALLAKASTER
  Bashkia Ballsh (0924) BANKA CREDINS Mallakaster 26,100 2014-05-14 2014-05-15 72 2131001 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER SHYQYRIE ALIMERKAJ NGA BASHKIA BALLSH
  Bashkia Ballsh (0924) DEGA TATIMEVE Mallakaster 2,900 2014-05-14 2014-05-15 73 2131001 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE NGA BASHKIA BALLSH PER AGJENCINE TATIMORE BALLSH
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 12,453 2014-05-15 2014-05-15 106 1013060 2014 Pensione per moshe madhore 1013060 PSIKIATRI TATIM SHPERBLIM PENSIONI PRILL-MAJ
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 36,900 2014-05-13 2014-05-14 103 1013060 2014 Pensione per moshe madhore 1013060 PSIKIATRI SHPERBLIM MAJ PER LULJANA KASEMBAJ
  Bordi i Kullimit Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 56,500 2014-04-25 2014-04-29 6410050672014 Pensione per moshe madhore BORDI I KULLIMIT PER NDIHM DALJE NE PENSION 1005067
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 46,095 2014-04-24 2014-04-24 8110111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Shperblim Fiqiri Çela,dalje ne pension sipas shkreses nr.5112/1prot.dt:14.04.2014 Zyra Arsimore Gramsh
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) DEGA TATIMEVE GRAMSH Gramsh 2,405 2014-04-24 2014-04-24 8210111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Tatim shperblim dalje ne pension Zyra Arsimore Gramsh
  Komuna Qender (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 157,000 2014-04-22 2014-04-22 10524170012014 Pensione per moshe madhore K/Qender Fier 2417001 shperblim per dalje ne pension pril l2014
  Paraburgimi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 95,710 2014-04-18 2014-04-21 3010140512014 Pensione per moshe madhore Paraburgimi per ndihm e pension mosh madhore 1014051
  Bashkia Ballsh (0924) ALPHA BANK -- ALBANIA Mallakaster 24,300 2014-04-16 2014-04-16 57 2131001 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER BUKUROSHE CAUSHAJ NGA BASHKIA BALLSH
  Bashkia Ballsh (0924) DEGA TATIMEVE Mallakaster 2,700 2014-04-16 2014-04-16 58 2131001 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE NGA BASHKIA BALLSH PER AGJENCINE TATIMORE BALLSH
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 10,000 2014-04-14 2014-04-15 6621110062014 Pensione per moshe madhore Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 pagesa per dalje ne pension Nevila Çala
  Qendra Ekonomike Kultures (0924) DEGA TATIMEVE Mallakaster 5,570 2014-04-14 2014-04-15 23 2131007 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER AGJENSINE TATIMORE MALLAKASTER NGA DREJTORIA E KULTURES BALLSH
  Qendra Ekonomike Kultures (0924) BANKA CREDINS Mallakaster 50,130 2014-04-14 2014-04-15 22 2131007 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER AXHEM ZOTAJ PER DREJTORINE E KULTURES BALLSH
  Ndërrmarrja e Mirëmbajtjes Urbane dhe Rurale (0909) / Nd-ja Rregullimit Territorit (0909) ALPHA BANK -- ALBANIA Fier 22,000 2014-04-11 2014-04-11 2921120022014 Pensione per moshe madhore Nd.rreg.Terit.Patos 2112002 shperblim per dalje ne pension
  Drejtorita e Bujqesise Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 6,500 2014-04-09 2014-04-09 5510050092014 Pensione per moshe madhore Drejt.Bujqesise Fier 1005009 tatim ne burim
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) DEGA TATIMEVE GRAMSH Gramsh 9,724 2014-04-08 2014-04-09 7010111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Tatim shperblim dalje ne pension sipas shkreses nr.3534/1prot.dt:27.03.2014 Zyra Arsimore Gramsh
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 155,076 2014-04-08 2014-04-09 6910111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Shperblim dalje ne pension sipas shkreses nr.3534/1prot.dt:27.03.2014 Zyra Arsimore Gramsh
  Zyra Arsimore Mallakastër (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 156,105 2014-04-08 2014-04-09 43 1011106 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER SHPERBLIM MESUESISH PER ZYREN ARSIMORE MALLAKASTER