Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 67,064,255.00 147 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bordi i Kullimit Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 65,214 2014-09-16 2014-09-17 12610050702014 Pensione per moshe madhore Bordi i kullimit 1005070 shperblim per dalie ne pension per Ferat Gremi dhe Servet Pashaj
  Bordi i Kullimit Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 29,700 2014-09-16 2014-09-17 12510050702014 Pensione per moshe madhore Bordi i kullimit 1005070 shperblim per dalie ne pension per Agur Fejzullahu
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 2,200 2014-09-17 2014-09-17 13421410102014 Pensione per moshe madhore administrata kopshte cerdhe tatim ne burim shperblim dalje ne pension 1 person
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 19,800 2014-09-17 2014-09-17 13321410102014 Pensione per moshe madhore administrata kopshte cerdhe shperblim dalje ne pension 1 person
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 113,538 2014-09-10 2014-09-11 191 1013060 2014 Pensione per moshe madhore 1013060 PSIKIATRI SHPERBLIM PENSIONI MAJ-SHTATOR 2014
  Muzeu Historik Kombetar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 8,620 2014-08-22 2014-08-22 13010120102014 Pensione per moshe madhore 1012010 1012010 MUZEU pg tatim shperblim pensioni,listepagese dt 18.08.14
  Muzeu Historik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 77,580 2014-08-22 2014-08-22 12910120102014 Pensione per moshe madhore 602 MUZEU Shperblim pensioni shkrese Mk urdher shperblim 774/1 prot.3633 dt.18.08.14 bordero dt.18.08.2014
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 154,815 2014-08-18 2014-08-19 14810111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Shperblim dalje ne pension sipas shkreses nr.10693/1prot.dt:29.07.2014 Zyra Arsimore Gramsh
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) DEGA TATIMEVE GRAMSH Gramsh 9,685 2014-08-18 2014-08-19 14910111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Tatim shperblim dalje ne pension sipas shkreses nr.10693/1prot.dt:29.07.2014 Zyra Arsimore Gramsh
  Zyra Arsimore Devoll (1505) TatimTaksa Devoll Devoll 25,820 2014-08-18 2014-08-18 16410111112014 Pensione per moshe madhore ZYRA ARSINORE PER TATIM TAKSAT PAGUAR TATIM PER SHPERBLIM PENSIONI
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 13,638 2014-08-18 2014-08-18 28110170812014 Pensione per moshe madhore 602-REP 5001tatim per shperblim dalje ne pension list pagese bashkengjitur
  Drejtoria Rajonale Mjedisit Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 5,650 2014-08-15 2014-08-15 2910290632014 Pensione per moshe madhore DR MJEDISIT LIK TAIM NE BURIM
  Drejtoria Rajonale Mjedisit Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 4,123 2014-08-15 2014-08-15 2810260632014 Pensione per moshe madhore DR MJEDISIT lik paga
  Zyra Arsimore Devoll (1505) ALPHA BANK -- ALBANIA Devoll 232,380 2014-08-14 2014-08-14 16310111112014 Pensione per moshe madhore ZYRA ARSIMORE DEVOLL BORDERO PAGUAR SHPERBLIM PENSIONI
  Sp. Kavaje (3513) BANKA CREDINS Kavaje 32,494 2014-08-08 2014-08-08 23110130712014 Pensione per moshe madhore SPITALI SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION ( BORDERO)
  Bashkia Patos (0909) BANKA E TIRANES Fier 42,180 2014-08-07 2014-08-07 40021120012014 Pensione per moshe madhore Bashkia Patos 2112001 shperblim per pension
  Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 50,850 2014-08-06 2014-08-07 12610050332014 Pensione per moshe madhore DREJTORIA BUJQESISE SHKODER dalje ne pension
  Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 5,650 2014-08-06 2014-08-07 12710050332014 Pensione per moshe madhore DREJTORIA BUJQESISE SHKODER tatim burim
  Drejtoria Arsimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 40,559,073 2014-08-06 2014-08-06 25010110092014 Pensione per moshe madhore DREJTORIA ARSIMORE 1011009 PAGA KORRIK 2014
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 19,298,112 2014-08-01 2014-08-01 13810111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Paga Arsimi i 9- Vjeçar Muaj Korrik 2014 Zyra Arsimore Gramsh