Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 67,064,255.00 147 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 151,333 2014-07-25 2014-07-29 26710130592014 Pensione per moshe madhore shpeblim dalje pension ndihme fatkeqesi Spitali Spikiatrik 1013059
  Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 13,482 2014-07-29 2014-07-29 26810130592014 Pensione per moshe madhore tatim ne burim Spitali Spikiatrik 1013059
  Gjykata e Apelit Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 8,000 2014-07-11 2014-07-11 11910290062014 Pensione per moshe madhore GJYKATA APELIT TATIM NE BURIM
  Gjykata e Apelit Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 72,000 2014-07-11 2014-07-11 11510290062014 Pensione per moshe madhore GJYKATA APELIT SHPERBLIM DALJE PENSION 1 PERSON
  Zyra Arsimore Mallakastër (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 125,173 2014-07-09 2014-07-10 90 1011106 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER SHPERBLIM PENSIONI PER ZYREN ARSIMORE MALLAKASTER
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 108,720 2014-07-04 2014-07-04 12610111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Shperblim dalje ne pension sipas shkreses nr.9488/1prot.dt:30.06.2014 Zyra Arsimore Gramsh
  Prokurori Apeli Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 176,945 2014-07-03 2014-07-04 7510280362014 Pensione per moshe madhore PROKURORIA APELIT SHKODER SHPERBLIM
  Prokurori Apeli Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 19,660 2014-07-03 2014-07-04 7610280362014 Pensione per moshe madhore PROKURORIA APELIT SHKODER tat burim
  Shtepia Botuese e Teksteve Mesimore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,680 2014-07-03 2014-07-04 4610110502014 Pensione per moshe madhore 606 SHTEPIA BOTUESE E TEKSTEVE MESIMORE tatim pension pleqerie
  Shtepia Botuese e Teksteve Mesimore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 60,120 2014-07-03 2014-07-04 4510110502014 Pensione per moshe madhore 606 SHTEPIA BOTUESE E TEKSTEVE MESIMORE pension pleqerie,urdher dt 16.06.2014,liste pagese dt 02.07.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 4,800 2014-07-01 2014-07-01 7721410102014 Pensione per moshe madhore administrata kopshte shperblim tatim ne burim dalje ne pension 2 persona
  Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 6,680 2014-07-01 2014-07-01 10010050332014 Pensione per moshe madhore DREJTORIA BUJQESISE SHKODER tatim burim
  Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 60,120 2014-07-01 2014-07-01 9910050332014 Pensione per moshe madhore DREJTORIA BUJQESISE SHKODER dalje ne pension
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 43,200 2014-07-01 2014-07-01 7621410102014 Pensione per moshe madhore administrata kopshte shperblim dalje ne pension 2 persona
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 9,191 2014-06-27 2014-06-27 18710170812014 Pensione per moshe madhore 606-REP 5001 tatim shperblim dalje pension shkresa mf 6193/1 dt 6.6.14
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 82,722 2014-06-26 2014-06-27 18610170812014 Pensione per moshe madhore 600-606-REP 5001 Shperblim per dalje ne pension,Shkres MM 3888/4 dt 23.06.14, nr 6193/1 dt 06.06.14,Urdh KDS nr 509/1 dt 02.04.14,listepagese
  Dega e Kujdesit Paresor Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 59,580 2014-06-25 2014-06-26 12810130072014 Pensione per moshe madhore 1013007 DSHPshperblim per dalie ne pension Znj Katina Vero
  Dega e Kujdesit Paresor Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 6,620 2014-06-25 2014-06-26 12910130072014 Pensione per moshe madhore 1013007 DSHPtatim ne burim lidhur me pagesen dalie ne pension te Katina vero
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 5,096 2014-06-20 2014-06-26 43510060542014 Pensione per moshe madhore ARSH - List-pagesa e punonjeses Enriketa Xhindoli Shkresa nr. 2837/2 Dt 20.05.14 Shkrese e MTI Nr. 2858/2 dt 16.06.14 mbi perdorimin e Fondit te Vecante.
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 45,869 2014-06-20 2014-06-26 43410060542014 Pensione per moshe madhore ARSH - List-pagesa e punonjeses Enriketa Xhindoli Shkresa nr. 2837/2 Dt 20.05.14 Shkrese e MTI Nr. 2858/2 dt 16.06.14 mbi perdorimin e Fondit te Vecante.