Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 67,064,255.00 147 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e shendetit publik Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 32,400 2014-06-25 2014-06-25 73 1013036 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER SHPERBLIM PER PENSION NGA D.SH.PUBLIK MALLAKASTER
  Drejtoria e shendetit publik Mallakaster (0924) DEGA TATIMEVE Mallakaster 3,600 2014-06-25 2014-06-25 74 1013036 2014 Pensione per moshe madhore 1013036 PAGESE NGA D.SH.PUBLIK MALLAKASTER PER AGJENSINE TATIMORE MALLAKASTER
  Ndërrmarrja e Mirëmbajtjes Urbane dhe Rurale (0909) / Nd-ja Rregullimit Territorit (0909) ALPHA BANK -- ALBANIA Fier 22,000 2014-06-24 2014-06-24 6021120022014 Pensione per moshe madhore Nd.rreg.Terit.Patos 2112002 shperblim per dalje ne pension
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA E TIRANES Kavaje 19,800 2014-06-19 2014-06-20 31121180012014 Pensione per moshe madhore BASHKIJA KJ SHPERBLIM PER PENSION UB NR 55 DT 30.05.2014
  Bashkia Kavaja (3513) DEGA TATIM TAKSAVE KAVAJE Kavaje 2,200 2014-06-19 2014-06-20 31221180012014 Pensione per moshe madhore BASHKIJA KJ TATIM NE BURIM PER PENSION
  Sp. Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 33,278 2014-06-09 2014-06-10 116 1013077 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER SHPERBLIM PENSIONI PER SPITALIN MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) DEGA TATIMEVE Mallakaster 8,210 2014-06-09 2014-06-10 117 1013077 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE NGA SPITALIN MALLAKASTER PER AGJENCINE TATIMORE MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) DEGA TATIMEVE Mallakaster 16,802 2014-06-09 2014-06-10 114 1013077 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE NGA SPITALIN MALLAKASTER PER AGJENCINE TATIMORE MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Mallakaster 151,214 2014-06-09 2014-06-10 113 1013077 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER SHPERBLIM PENSIONI PER SPITALIN MALLAKASTER
  Komuna Levan (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 19,800 2014-06-05 2014-06-06 18724140012014 Pensione per moshe madhore K Levan Fier 2414001 shperblime per dalje ne pension Marko Nilo
  Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 58,710 2014-06-03 2014-06-04 18021110012014 Pensione per moshe madhore Bashkia Fier 2111001shperblim per dalje ne pension Fadil Tare
  Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 50,850 2014-06-02 2014-06-02 7410050332014 Pensione per moshe madhore DREJTORIA BUJQESISE SHKODER dalje ne pension
  Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 5,650 2014-06-02 2014-06-02 7510050332014 Pensione per moshe madhore DREJTORIA BUJQESISE SHKODER tatim burim
  Qendra Kulturore "A.Moisiu" (0707) BANKA CREDINS Durres 28,800 2014-05-30 2014-05-30 7821070072014 Pensione per moshe madhore 0707 QENDRA KULTURORE DURRES 2107007 fond i vecante roland koca
  Qendra Kulturore "A.Moisiu" (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 3,200 2014-05-30 2014-05-30 7921070072014 Pensione per moshe madhore 0707 QENDRA KULTURORE DURRES 2107007 TATIM BURIM ROLAND KOCA
  Cirku Kombetar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 7,280 2014-05-22 2014-05-23 5410120922014 Pensione per moshe madhore 1012092 CIRKU KOMBETAR tatim mbi shperblimin ne pension, Blerim Reci, VKM 493 dt 06.07.2011,Shkres 191 dt 23.04.14,Shkres MK nr 2244 dt 16.05.14
  Muzeu Historik Kombetar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 5,268 2014-05-22 2014-05-22 7410120102014 Pensione per moshe madhore 1012010 1012010 MUZEU pg tatim shperblim pensioni,listepagese dt 19.05.14
  Cirku Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 65,520 2014-05-21 2014-05-22 5310120922014 Pensione per moshe madhore 1012092 CIRKU KOMBETAR shperblim per dalje ne pension,VKM 493 dt 06.07.2011,Shkres 191 dt 23.04.14,Shkes Min Kultures 2244 dt 16.05.14
  Muzeu Historik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 47,412 2014-05-22 2014-05-22 7310120102014 Pensione per moshe madhore 1012010 MUZEU pagese shperblim pensioni,Shkrese MK nr 1244 prot,dt 16.05.14,Urdh shperblim 471/1 prot,dt 19.05.14,bordero 19.05.14
  Drejtoria e shendetit publik Mallakaster (0924) DEGA TATIMEVE Mallakaster 4,110 2014-05-20 2014-05-21 58 1013036 2014 Pensione per moshe madhore 1013036 PAGESE NGA D.SH.PUBLIK MALLAKASTER PER AGJENSINE TATIMORE MALLAKASTER