Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 67,064,255.00 147 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 102,240 2014-11-25 2014-11-26 76510130172014 Pensione per moshe madhore SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION SPITALI FIER
  Spitali Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 23,646 2014-11-25 2014-11-26 77010130172014 Pensione per moshe madhore TATIM NE BURIM SPITALI FIER
  Sp. Kavaje (3513) DEGA TATIM TAKSAVE KAVAJE Kavaje 24,490 2014-11-26 2014-11-26 35610130712014 Pensione per moshe madhore SPITALI LIKUIDIM TATIM NE BURIM PER SHPERBLIME PER SEMUNDJE DHE FATKEQESI NGA 11.06-17.11.2014
  Zyra Arsimore Devoll (1505) TatimTaksa Devoll Devoll 23,020 2014-11-25 2014-11-25 22110111112014 Pensione per moshe madhore ZYRA ARSIMORE DEVOLL PER TATIM TAKSAT PAGUAR TATIM NE BURIM
  Zyra Arsimore Devoll (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 171,180 2014-11-25 2014-11-25 22010111112014 Pensione per moshe madhore ZYRA ARSIMORE DEVOLL BORDERO PAGUAR SHPERBLIM PENSIONI
  Zyra Arsimore Devoll (1505) BANKA KOMBETARE E GREQISE Devoll 36,000 2014-11-25 2014-11-25 21910111112014 Pensione per moshe madhore ZYRA ARSIMORE DEVOLL BORDERO PAGUAR SHPERBLIM PENSIONI
  Drejtoria e shendetit publik Gramsh (0810) DEGA TATIMEVE GRAMSH Gramsh 3,900 2014-11-19 2014-11-20 18610130692014 Pensione per moshe madhore 1013028 Tatim shperblim dalje ne pension Vezire Dermyshi nga Drejtoria Shendetit Publik Gramsh
  Drejtoria e shendetit publik Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 35,100 2014-11-19 2014-11-20 18510130282014 Pensione per moshe madhore 1013028 Shperblim dalje ne pension Vezire Dermyshi nga Drejtoria Shendetit Publik Gramsh
  Cirku Kombetar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 14,560 2014-11-20 2014-11-20 15010120922014 Pensione per moshe madhore 1012092 CIRKU KOMBETAR 602 tatim shperblim per dalje ne pension sipas VKM 493 dt.06.07.14 per USH 145,146
  Sp. Kavaje (3513) BANKA CREDINS Kavaje 64,800 2014-11-18 2014-11-18 33610130712014 Pensione per moshe madhore SPITALI SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION URDHER 680?1 DT 02.09.2014DHE 867 DT 07.11.2014(BORDERO)
  Cirku Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 65,520 2014-11-14 2014-11-17 145110120922014 Pensione per moshe madhore 1012092 CIRKU KOMBETAR Shperblim per dalje ne pension Sipas VKM 493 dt.06.07.11 shkrese 478 dt.04.09.14 Shkrese Min Kultures 3981/3 dt.04.11.14
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 135,501 2014-11-14 2014-11-14 20410111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Shperblim dalje ne pension sipas shkreses nr.14915/1 prot.dt:06.11.2014 Zyra Arsimore Gramsh
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) DEGA TATIMEVE GRAMSH Gramsh 6,799 2014-11-14 2014-11-14 20510111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Tatim 13% shperblim dalje ne pension sipas shkreses nr.14915/1 prot.dt:06.11.2014 Zyra Arsimore Gramsh
  Cirku Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 65,520 2014-11-13 2014-11-14 14610120922014 Pensione per moshe madhore 1012092 CIRKU KOMBETAR Shperblim per Dalje ne pensio dalje ne pension Sipas VKM 493 dt.06.07.14 Shkresa 478 dt.04.09.14 Shkrese miN Kutures 3981/3 dt.04.11.14
  Gjykata e rrethit Lac (2019) BANKA KOMBETARE TREGTARE Laç 51,000 2014-11-12 2014-11-13 15210290262014 Pensione per moshe madhore 1029026 KOD INST 1029026 GJYKATA KURBIN PAGUAR SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION PER BESNIK QIRA
  Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 26,752 2014-11-10 2014-11-10 35221110012014 Pensione per moshe madhore Bashkia Fier 2111001 pagesa per dalje ne pension Fadil Taraj
  Bashkia Ballsh (0924) BANKA CREDINS Mallakaster 21,600 2014-11-06 2014-11-06 177 2131001 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER SHPERBLIM SHEFQET HEQIMAJ PER BASHKINE BALLSH
  Bashkia Ballsh (0924) DEGA TATIMEVE Mallakaster 2,400 2014-11-06 2014-11-06 178 2131001 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE NGA BASHKIA BALLSH PER AGJENCINE TATIMORE BALLSH
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 3,200 2014-11-05 2014-11-05 29121090142014 Pensione per moshe madhore 2109014 Nd Sherb Publike tatime te tjera
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 28,800 2014-11-04 2014-11-05 29021090142014 Pensione per moshe madhore Nd Sherb Publike paga Alketa Merkja 024802640