Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 67,064,255.00 147 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Kombetar i Arsimit Parauniversitar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 77,580 2014-10-15 2014-10-15 10610111582014 Pensione per moshe madhore 602 IKAP shperbl dalje ne pension urdh 86 dt 13.10.2014 bord 15.10.2014
  Inspektoriati Kombetar i Arsimit Parauniversitar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 8,620 2014-10-15 2014-10-15 10710111582014 Pensione per moshe madhore 602 IKAP tat shperbl dalje ne pension urdh 86 dt 13.10.2014 bord 15.10.2014
  Zyra Arsimore Mallakastër (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 70,663 2014-10-08 2014-10-09 132 1011106 2014 Pensione per moshe madhore PAGESE PER SHPERBLIM PER PENSION PER ZYREN ARSIMORE MALLAKASTER
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 16,816 2014-10-09 2014-10-09 21810130602014 Pensione per moshe madhore 1013060 PSIKIATRI TATIM SHPERBLIM PENSIONI SHTATOR-TETOR 2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 37,800 2014-10-09 2014-10-09 21710130602014 Pensione per moshe madhore 1013060 PSIKIATRI SHPERBLIM PENSIONI TETOR 2014
  Drejtoria Rajonale AKU Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 6,680 2014-10-06 2014-10-06 8410051232014 Pensione per moshe madhore A K U Fier 1005123 tatim ne burim
  Drejtoria Rajonale AKU Fier (0909) BANKA E TIRANES Fier 60,120 2014-10-06 2014-10-06 83410051232014 Pensione per moshe madhore A K U Fier 1005123 shperblim per dalje ne pension Shazie Korçari
  Drejtoria e Pyjeve Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 39,712 2014-09-30 2014-10-01 94 10260112014 Pensione per moshe madhore 1026011 DREJT PYJEVE GJIROKASTER ndihme menjeher, pesion pleqerie, liste pagese per jorgji liti
  Mirembajtja Rruge Rurale (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 30,000 2014-10-01 2014-10-01 10820330072014 Pensione per moshe madhore NDERMARRJA RURALE SHKODER dalje ne pension 1person
  Sp. Devoll (1505) BANKA KOMBETARE TREGTARE Devoll 30,150 2014-09-26 2014-09-29 20110130672014 Pensione per moshe madhore 1013067 SPITALI BORDERO PAGE PER DALJE NE PENSION PLEQERIE
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 102,021 2014-09-29 2014-09-29 17010111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Shperblim dalje ne pension Aqif Arapi,Maliq Kllogjri nga Zyra Arsimore Gramsh
  Zyra Arsimore Gramsh (0810) DEGA TATIMEVE GRAMSH Gramsh 6,279 2014-09-29 2014-09-29 17110111002014 Pensione per moshe madhore 1011100 Tatim 13% shperblim dalje ne pension Aqif Arapi,Maliq Kllogjri nga Zyra Arsimore Gramsh
  Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 5,650 2014-09-24 2014-09-24 16110050332014 Pensione per moshe madhore DREJTORIA BUJQESISE SHKODER tatim burim
  Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 50,850 2014-09-24 2014-09-24 16010050332014 Pensione per moshe madhore DREJTORIA BUJQESISE SHKODER dalje ne pension
  Komisioneri per Mbrojtjen e te Dhenave Personale (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 72,000 2014-09-23 2014-09-23 17710890012014 Pensione per moshe madhore K.M.DH. PERSONALE . lik shperblim dalje ne pension, urdher dt 22.9.2014, lisyt pag dt 23.9.2014
  Komisioneri per Mbrojtjen e te Dhenave Personale (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 8,000 2014-09-23 2014-09-23 17810890012014 Pensione per moshe madhore K.M.DH. PERSONALE . lik tat ne burim
  Drejtoria Rajonale AKU Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 60,120 2014-09-22 2014-09-22 11610051222014 Pensione per moshe madhore DRAKU Elbasan Transferime ne bushetet familjare, perfitues Kujtim Isaj
  Drejtoria Rajonale AKU Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 6,680 2014-09-22 2014-09-22 11710051222014 Pensione per moshe madhore DRAKU Elbasan Tatime
  Komuna Qender (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 3,000 2014-09-18 2014-09-18 26224170012014 Pensione per moshe madhore Komuna Qender 2417001 tatim shperblim per dalje ne pension
  Komuna Qender (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 28,000 2014-09-18 2014-09-18 26024170012014 Pensione per moshe madhore Komuna Qender 2417001 shperblim per dalje ne pension