Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) All All 24,081,588.00 143 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 360 2014-12-30 2014-12-31 7710100582014 Uje lik uji ft726dt22.12.2014 DR.Raj e Tatim Taksave
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 7,429 2014-12-26 2014-12-29 19310100582014 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes Dega Has shpe enr. elekt Dega Tropoj KU0OH160023113223 muaji tetor 20142014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 2,200 2014-12-26 2014-12-29 19110100582014 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shpe enr. elekt Dega Tropoj KU0T12100002100371 muaji nentor2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 11,581 2014-12-26 2014-12-29 190.10100582014 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes Dega Has shpe enr. elekt Dega Tropoj KU0OH160023113223 kamat vonesat Janar 2007-tetor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 99,600 2014-12-26 2014-12-29 18710100582014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010058 Drejt Tatimeve Kukes nr335 dt 16.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) XHELIL DIDA Kukes 10,000 2014-12-26 2014-12-29 20910100582014 Sherbime te tjera 1010058 Drejt Tatimeve Kukes nr25 dt 17.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 5,872 2014-12-26 2014-12-29 19510100582014 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve KukesTropoj shpe enr. elekt Dega Tropoj KU0T12100002100371 kamat vonesat Janar 2007-tetor 20142014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 1,948 2014-12-26 2014-12-29 190..10100582014 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes Dega Has shpe enr. elekt Dega Tropoj KU0OH160023113223 Nr619119627dt 30.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 69,500 2014-12-26 2014-12-29 19210100582013 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010058 Drejt Tatimeve Kukes Kontrata 90 dt 14.01.2014 fat nr 15-28-9-29-4 muaji dhjetor2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 19,899 2014-12-26 2014-12-29 19910100582014 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shpe enr. elekt Dega Kukes KUok170189137680137680 muaji nentor2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 24,501 2014-12-26 2014-12-29 19010100582014 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shpe enr. elekt Dega Kukes KUok170189137680137680 kamat vonesa janar 2007-tetor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 42,016 2014-12-26 2014-12-29 19810100582014 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shpe enr. elekt Dega Kukes KUok170189137680137680 muaji dhjetor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 3,111 2014-12-26 2014-12-29 19410100582014 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shpe enr. elekt Dega Tropoj KU0T12100002100371 muaji nentor2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) LAVDRIM DULLA Kukes 10,000 2014-12-26 2014-12-29 18510100582014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010058 Drejt Tatimeve Kukes nr16 dt 15.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) XHELIL DIDA Kukes 10,000 2014-12-26 2014-12-29 18610100582014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010058 Drejt Tatimeve Kukes nr12 dt 16.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Kukes 20,000 2014-12-19 2014-12-22 27.10100582013 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1010058 Drejt Tatimeve Kukes siguracion makine fat Nr 22 dt 15.12.2014 Drejt Tatimeve Kukes
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 89,100 2014-12-19 2014-12-19 18410100582013 Udhetim i brendshem 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji dhjetor 2014 bordoroja
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 29,520 2014-12-19 2014-12-19 18810100582013 Udhetim i brendshem 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji dhjetor 2014 bordoroja
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) PROQUAL Kukes 130,800 2014-12-12 2014-12-19 18210100582014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1010058 Drejt Tatimeve Kuke fatura nr293-292 dt 09.12...2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Kukes 20,000 2014-12-16 2014-12-16 2710100582013 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1010058 Drejt Tatimeve Kukes siguracion makine fat Nr 22 dt 15.12.2014 Drejt Tatimeve Kukes