Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) All All 24,081,588.00 143 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 2,640 2014-07-04 2014-07-04 9610100582014 Uje 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shp uje fat nr 316dt 30.06.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) VODAFONE ALBANIA Kukes 11,344 2014-07-01 2014-07-02 9210100582014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe lik tel vodafon fat Nr 119594432 dt 01.05.2014-30.04.2014Dr.Tatimeve Kukes
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 722,973 2014-07-01 2014-07-01 9010100582013 Shtese page per funksionin 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji qershor 2014 bordoroja
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 1,135,146 2014-07-01 2014-07-01 9110100582013 Shtese page per vjetersi ne pune 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji qershor 2014 bordoroja
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 43,000 2014-06-16 2014-06-23 8710100582014 Udhetim i brendshem 1010058 paga muaji qershor-2014 Dr.Tatimeve Kukes
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 23,267 2014-06-23 2014-06-23 8810100582014 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shpenergji elekt Dega Kukes K137680 fat nr 610372261dt30.04.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 43,500 2014-06-16 2014-06-16 8610100582014 Udhetim i brendshem 1010058 paga muaji qershor -2014 Dr.Tatimeve Kukes
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 1,068 2014-06-10 2014-06-11 7910100582013 Posta dhe sherbimi korrier 1010058 Drejt Tatimeve Kukes Dega bajram Curri sherbim postar fatura 154muaji prill 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 69,500 2014-06-10 2014-06-11 8010100582013 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010058 Drejt Tatimeve Kukes Kontrata 90 dt 14.01.2014 fat nr 15-28-9-29-4 muaji qershor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) MIQESIA SH.P.K. Kukes 117,480 2014-06-06 2014-06-09 7410100582014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1010058 Drejt Tatimeve Kuke fatura nr 24 dt 10.04.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 347,500 2014-06-06 2014-06-09 7510100582013 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010058 Drejt Tatimeve Kukes Kontrata 90 dt 14.01.2014 fat nr 15-28-9-29-4 muaji janar -maj 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 1,176 2014-06-06 2014-06-09 7810100582013 Posta dhe sherbimi korrier 1010058 Drejt Tatimeve Kukes Dega Tropoj shp postare fat nr201dt29.05.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 2,180 2014-06-06 2014-06-09 7610100582014 Uje 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shp uje fat nr 260dt 29.05.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 14,274 2014-06-06 2014-06-09 7710100582013 Posta dhe sherbimi korrier 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shp postare fat nr298dt31.05.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 1,135,394 2014-06-02 2014-06-03 7210100582014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1010058 paga muaji maj-2014 Dr.Tatimeve Kukes
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 721,485 2014-06-02 2014-06-03 7110100582014 Shtese page per funksionin 1010058 paga muaji maj-2014 Dr.Tatimeve Kukes
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) VODAFONE ALBANIA Kukes 13,053 2014-06-02 2014-06-03 7310100582014 Paga baze lik tel vodafon shuma11085 ft 119569101shuma1968(kujtim progri)shkr nr dt29.05.2014 Dr.Tatimeve Kukes
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 55,218 2014-05-21 2014-05-22 7010100582014 Posta dhe sherbimi korrier 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shp postare fat nr 231 dt20.04.2014 nr289dt30.04.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 4,064 2014-05-21 2014-05-22 6910100582014 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shpenergji elekt Dega Tropoj t 100371 fat nr 610472982 dt01.05.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 5,872 2014-05-06 2014-05-07 6110100582014 Sherbime telefonike 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shp telefoni fat nr717305549dt28.02.2014