Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) All All 24,081,588.00 143 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) DEMIR CUBI Kukes 8,166 2014-05-05 2014-05-06 5810100582014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1010058 Drejt Tatimeve Kukesblerje xham dopjo fat nr29 dt 28.04.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) LAVDRIM DULLA Kukes 6,300 2014-05-05 2014-05-06 5510100582014 Sherbimet bankare 1010058 Drejt Tatimeve Kukes blerje fisheke brave dere fat nr 36 dt 20.04.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 6,828 2014-04-02 2014-04-03 4410100582014 Te tjera transferta tek individet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shp telefoni fat nr 717305549dt28.02.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) EAGLE MOBILE Kukes 18,047 2014-04-02 2014-04-03 3910100582013 Paga baze 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji shkurt 2014 lik telef seri 3761kl C1001964 Drejt Tatimeve Kukes
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 3,360 2014-04-02 2014-04-03 4110100582014 Paga baze 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shp uje fat74 dt 26.02.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 746,549 2014-04-01 2014-04-02 3610100582013 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji shkurt 2014 bordoroja
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 1,142,736 2014-04-01 2014-04-02 3710100582013 Ndihme ekonomike 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji mars 2014 bordoroja
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) EAGLE MOBILE Kukes 43,117 2014-03-12 2014-03-12 3010100582013 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji janar 2014 lik telef akt marrveshja nr 23791 dt21.12.2011Drejt Tatimeve Kukes
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 677,149 2014-03-07 2014-03-10 28/10100582013 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji shkurt 2014 bordoroja
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 1,168,244 2014-03-07 2014-03-10 29/10100582013 Paga baze 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji shkurt 2014 bordoroja
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 35,648 2014-02-17 2014-02-18 2010100582014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per vjetersi ne pune 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shpenergji elekt k137680 fatnr605719111dt30.12.2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 6,773 2014-02-17 2014-02-18 2610100582014 Paga baze - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shp telefoni fat nr 717101018dt 31.01.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 10,062 2014-02-17 2014-02-18 2310100582013 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010058 Drejt Tatimeve Kukesshp postare fat nr 9dt 31.01.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 2,770 2014-02-17 2014-02-18 1910100582014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010058 Drejt Tatimeve Kukes Dega Has shp energji H113223 fat nr 604644200dt12.01.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) EAGLE MOBILE Kukes 49,527 2014-02-17 2014-02-18 2710100582013 Paga baze - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010058 Drejt Tatimeve Kukes nr 114094137muaji dhjetor 2013 lik telef seri 3761kl C1001964 Drejt Tatimeve Kukes
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 1,524 2014-02-17 2014-02-18 2210100582013 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010058 Drejt Tatimeve Kukes Dega Bajram Currishp postare fat nr13 dt 31.01.2014 fat589 dt26.12.2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 15,568 2014-02-17 2014-02-18 1810100582014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shpenergji elekt Dega Tropoj k 100371 fat nr 605719080dt30.12.2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 3,000 2014-02-17 2014-02-18 2510100582014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin 1010058 Drejt Tatimeve Kukes shp telefoni fat nr 21dt 27.01.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 793,860 2014-02-04 2014-02-05 1110100582013 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji janar 2014 bordoroja
  Drejtoria Rajonale Tatimore Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 976,641 2014-02-04 2014-02-05 1210100582013 Elektricitet 1010058 Drejt Tatimeve Kukes muaji janar 2014 bordoroja