Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Maminas (0707) All All 65,989,357.00 180 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 270,000 2014-12-26 2014-12-29 238/23700012014 Paga baze 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 SHPERBLIM INVALIDE DHJETOR 2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 39,000 2014-12-26 2014-12-29 239/23700012014 Udhetim i brendshem 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 SHPERBLIM ND EK DHJETOR 2014
  Komuna Maminas (0707) BE - IS SH.P.K Durres 1,998,384 2014-12-24 2014-12-26 23523700012014 Sherbime telefonike 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 lik fat 400 dt 15.12.2014 NDERTIM GABINES ELEKTRIKE
  Komuna Maminas (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 153,432 2014-12-26 2014-12-26 23623700012014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 SIPAS AKT RAKORDIMEVE DHJETOR 2014 LEK41541 KONT .C54033:19141 KONT.C54032: LEK 92750 KONT C72035
  Komuna Maminas (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 95,577 2014-12-26 2014-12-26 23723700012014 Sherbime telefonike 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 SIPAS AKT RAKORDIMEVE DHJETOR 2014 44542LEKE KONT.C54034DHE 51035 LEKE KONT C 72439
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 63,620 2014-12-19 2014-12-22 23423700012014 Sherbime te tjera 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 NDIHMA EK DHJETOR 2014
  Komuna Maminas (0707) VIVO COMMUNICATIONS Durres 3,456 2014-12-16 2014-12-17 22723700012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIKUJDIM FAT 151296;147595
  Komuna Maminas (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 10,755 2014-12-16 2014-12-17 22923700012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 fat.nentor kont.C54034 lek 10415: kontr c72439 lek 340
  Komuna Maminas (0707) ZENIT - 06 Durres 48,000 2014-12-16 2014-12-17 23123700012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 14 DT 1.8.2014
  Komuna Maminas (0707) KALIA SHPK Durres 467,880 2014-12-16 2014-12-17 23223700012014 Paga baze 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 91 DT 16.12.2014
  Komuna Maminas (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 15,010 2014-12-16 2014-12-16 22423700012014 Udhetim i brendshem 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 TATIM KESHILLTARE MUAJI NENTOR 2014
  Komuna Maminas (0707) PLUS COMMUNICATION Durres 22,933 2014-12-11 2014-12-12 21223700012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 7013 TETOR 2014
  Komuna Maminas (0707) AFA-2010 Durres 20,393 2014-12-11 2014-12-12 22523700012014 Libra dhe publikime profesionale 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 VENDIM GJYQSOR KESTI DHJETOR 2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 44,180 2014-12-11 2014-12-11 21123700012014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA NENTOR 2014 BORDERO
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 616,593 2014-12-11 2014-12-11 20923700012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA NENTOR 2014 BORDERO
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 432,561 2014-12-11 2014-12-11 21023700012014 Elektricitet 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA NENTOR 2014 BORDERO
  Komuna Maminas (0707) SHAMO-CONSTRUCTION Durres 2,740,663 2014-12-04 2014-12-04 20823700012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 402 DT 19.11.2014 RIKONSTR. RRUGEVE KOMUNES MAMINAS
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 145,000 2014-12-03 2014-12-03 21823700012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 SHPERBLIM LINDJE BORDERO
  Komuna Maminas (0707) BE - IS SH.P.K Durres 2,684,400 2014-12-03 2014-12-03 21623700012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 391 DT 24.11.2014 NDERTIM GABINES ELEKTRIKE
  Komuna Maminas (0707) ALBERT DOKU Durres 98,000 2014-12-02 2014-12-03 21723700012014 Paga baze 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 40 DT 27.11.2014