Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Maminas (0707) All All 65,989,357.00 180 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Maminas (0707) KURTI UNIBLLOK Durres 465,600 2014-10-22 2014-10-22 17123700012014 Uje 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 222 DT 25.9.2014
  Komuna Maminas (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 4 2014-10-08 2014-10-08 16423700012014 Elektricitet 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 KOMISJON PER BANKEN KTHIM VEPRIMI DT 3.10.2014
  Komuna Maminas (0707) AFA-2010 Durres 81,572 2014-10-08 2014-10-08 15523700012014 Uje 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 VENDIM GJYQSOR ENERGJI ELEKTRIKE
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 163,068 2014-10-06 2014-10-06 16223700012014 Udhetim i brendshem 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA KESHILLTARET SHTATOR 2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 350,100 2014-10-02 2014-10-03 15923700012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune - Te tjera paga me kontrate 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA SHTATOR 2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 637,890 2014-10-02 2014-10-03 15823700012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA SHTATOR 2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 43,119 2014-10-02 2014-10-03 16023700012014 Sherbime telefonike 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA SHTATOR 2014
  Komuna Maminas (0707) PLUS COMMUNICATION Durres 25,754 2014-10-02 2014-10-03 16123700012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 FAT TEL GUSHT 2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 47,240 2014-10-02 2014-10-02 15723700012014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 ND EK SHTATOR 2014
  Komuna Maminas (0707) ASTRIT KAPTELLI Durres 81,572 2014-10-02 2014-10-02 15523700012014 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 VENDIM GJYQSOR PER ENERGJINE ELEKTRIKE URDHER I BRENDESHEM 17.10.2012
  Komuna Maminas (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 18,170 2014-09-16 2014-09-17 15423700012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 TATIM NE BURIM GUSHT 2014 KESHILLTARE
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 33,114 2014-09-05 2014-09-08 14823700012014 Elektricitet 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA GUSHT 2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 163,480 2014-09-04 2014-09-04 14523700012014 Posta dhe sherbimi korrier 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA KESHILLTARE BORDERO GUSHT 2014
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 7,919 2014-09-02 2014-09-03 14623700012014 Shtese page per funksionin 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 6836LEK C54033;743 lek C54032; 340 LEK C72035
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 656,132 2014-09-02 2014-09-03 14123700012014 Sherbime telefonike 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA GUSHT 2014 BORDERO
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 43,119 2014-09-02 2014-09-03 14323700012014 Udhetim i brendshem 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA GUSHT 2014 BORDERO
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 10,456 2014-09-02 2014-09-03 14723700012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LEK 9776 C54034; LEK 680 C72439
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 329,829 2014-09-02 2014-09-03 14223700012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA GUSHT 2014 BORDERO
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 1,856,725 2014-08-27 2014-08-27 13923700012014 Elektricitet 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 INVALIDE GUSHT 2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 46,880 2014-08-27 2014-08-27 140/123700012014 Elektricitet 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 ND EKONOM. GUSHT 2014