Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Maminas (0707) All All 65,989,357.00 180 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Maminas (0707) "2 - L" Durres 80,000 2014-12-01 2014-12-02 20523700012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 26 DT 25.11.2014
  Komuna Maminas (0707) "2 - L" Durres 399,976 2014-12-01 2014-12-02 20623700012014 Shpenzime gjyqesore 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 26 DT 25.11.2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 2,050,150 2014-12-01 2014-12-02 21423700012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 INVALIDE NENTOR 2014
  Komuna Maminas (0707) EDMOND ISUFI Durres 22,400 2014-12-01 2014-12-01 20223700012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 166 DT 14.11.2014
  Komuna Maminas (0707) EDMOND ISUFI Durres 100,000 2014-12-01 2014-12-01 20123700012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 166 DT 14.11.2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 63,620 2014-12-01 2014-12-01 21523700012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 NDIHMA EK NENTOR 2014
  Komuna Maminas (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 21,031 2014-12-01 2014-12-01 20323700012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LEK 10062 KONTRATE C54033;3628 LEKE KONT.C54032;7341 LEK KONTR C72035
  Komuna Maminas (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 7,127 2014-12-01 2014-12-01 20423700012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LEK 6787 KONTR. C54034 ; LEK 340 KONTRATE C72439
  Komuna Maminas (0707) KASTRATI SHA Durres 173,000 2014-11-06 2014-11-07 193/23700012014 Karburant dhe vaj 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 14 DT 8.10.2014
  Komuna Maminas (0707) JUELDA MOLLA Durres 41,600 2014-11-06 2014-11-07 19123700012014 Paga baze 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 19 DT 5.11.2014
  Komuna Maminas (0707) "DOKSANI-G" Durres 134,352 2014-11-07 2014-11-07 18323700012014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 28.10.2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 163,398 2014-11-06 2014-11-07 18923700012014 Posta dhe sherbimi korrier 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 KESHILLTARET TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Komuna Maminas (0707) KASTRATI SHA Durres 652,299 2014-11-06 2014-11-07 19223700012014 Uje 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 14 DT 8.10.2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 670,548 2014-11-04 2014-11-04 18523700012014 Posta dhe sherbimi korrier 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA TETOR 2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 358,840 2014-11-04 2014-11-04 18623700012014 Uje 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA TETOR 2014
  Komuna Maminas (0707) PLUS COMMUNICATION Durres 24,885 2014-11-04 2014-11-04 18823700012014 Sherbime telefonike 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 FAT TEL 52703 DT 30.9.2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 59,660 2014-11-03 2014-11-03 18423700012014 Shpenzime te tjera transporti 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 NDIHMA EK TETOR 2014
  Komuna Maminas (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 4 2014-10-28 2014-10-29 18223700012014 Kancelari 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 KOMISJON PER BANKEN KTHIM VEPRIMI DT 3.10.2014
  Komuna Maminas (0707) DRAGON Durres 207,138 2014-10-28 2014-10-29 18023700012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 209 DT 18.10.2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 1,842,625 2014-10-28 2014-10-29 18123700012014 Posta dhe sherbimi korrier 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 INVALIDE TETOR 2014