Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Maminas (0707) All All 65,989,357.00 180 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Maminas (0707) ERVIN LUZI Durres 84,800 2014-05-16 2014-05-16 82/23700012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIKUJDIM FAT 45 DT 14.5.2014
  Komuna Maminas (0707) "ATELIER 4" Durres 1,500,000 2014-05-16 2014-05-16 8123700012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIKUJDIM FAT 20 dt 8.5.2014 hartim planit vendor komuna
  Komuna Maminas (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 18,170 2014-05-13 2014-05-14 8023700012014 Elektricitet 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 TATIM KESHILLTARE
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 25,374 2014-05-13 2014-05-13 7423700012014 Posta dhe sherbimi korrier 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIKUJDIM FAT PRILL 2014 Kontr. C54033 lek 12079;C54032 lek 3393;C72035 lek9222;C54307 lek340;C74516 lek340
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 32,759 2014-05-13 2014-05-13 7323700012014 Posta dhe sherbimi korrier 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIKUJDIM FAT PRILL 2014 KONTRATE C54034 ; FAT LEK 17707 KONTRATE C72739
  Komuna Maminas (0707) ADRIAN DEMA Durres 480,000 2014-05-08 2014-05-09 7223700012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 78 DT 7.5.2014
  Komuna Maminas (0707) PLUS COMMUNICATION Durres 24,295 2014-05-02 2014-05-07 6923700012014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA FAT TELEFONI 3377 DT 30.3.2014 LISTE PAGESE
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 163,155 2014-05-02 2014-05-05 7023700012014 Shpenzime per honorare 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA KESHILLTARE PRILL 2014
  Komuna Maminas (0707) AFA-2010 Durres 20,393 2014-05-02 2014-05-05 7123700012014 Karburant dhe vaj 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 vendim gjyqsor Astrit Kaptelli MAJ 2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 638,236 2014-05-02 2014-05-02 6623700012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA PRILL 2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 412,883 2014-05-02 2014-05-02 6723700012014 Paga baze 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA PRILL 2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 2,033,975 2014-04-25 2014-04-28 652370012014 Sherbime telefonike 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 invalide mars 2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 15,500 2014-04-25 2014-04-28 6423700012014 Posta dhe sherbimi korrier 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 nd ek mars 2014
  Komuna Maminas (0707) EDMOND ISUFI Durres 25,300 2014-04-18 2014-04-18 63/123700012014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune - Te tjera transferta tek individet 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK 54 DT 10.4.2014
  Komuna Maminas (0707) EDMOND ISUFI Durres 80,300 2014-04-18 2014-04-18 6323700012014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK 54 DT 10.4.2014
  Komuna Maminas (0707) AFA-2010 Durres 20,393 2014-04-14 2014-04-15 51/123700012014 Elektricitet 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 vendim gjyqsor Astrit Kaptelli kthyer veprimi me dt 3.4.2014 memo-kredi
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 31,700 2014-04-11 2014-04-14 5523700012014 Shpenzime per honorare 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 lik fat mars 2014 C54034 lek 16917;C14783 lek 14783
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 17,369 2014-04-11 2014-04-14 5623700012014 Shpenzime per honorare 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 lik fat mars 2014 lek 9122 C54033; lek 268 C54032; lek 7979 C72035
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 2,129,700 2014-04-09 2014-04-09 5323700012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 INVALIDE shkurt 2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 15,500 2014-04-09 2014-04-09 5223700012014 Sherbime te tjera 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 nd ek shkurt 2014