Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Maminas (0707) All All 65,989,357.00 180 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Maminas (0707) PRIMO COMMUNICATIONS Durres 44,511 2014-08-27 2014-08-27 138/123700012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 824 DT 1.6.2014-31.7.2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 163,167 2014-08-21 2014-08-21 12723700012014 Sherbime te tjera 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA KESHILLTARE KORRIK 2014
  Komuna Maminas (0707) KURTI UNIBLLOK Durres 456,000 2014-08-04 2014-08-05 12823700012014 Paga baze 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 153 DT 15.7.2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 1,841,575 2014-08-04 2014-08-05 12923700012014 Paga baze 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 INVALIDE KORRIK 2014
  Komuna Maminas (0707) EDMOND ISUFI Durres 140,400 2014-07-31 2014-07-31 12223700012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 112 DT 21.7.2014
  Komuna Maminas (0707) KALIA SHPK Durres 359,760 2014-07-02 2014-07-03 11123700012014 Udhetim i brendshem 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 25 DT 16.6.2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 1,939,575 2014-07-02 2014-07-03 11223700012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 INVALIDE QERSHOR 2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 643,641 2014-07-01 2014-07-01 10623700012014 Kompensime speciale te tjera - Pagese paaftesie 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 43,119 2014-07-01 2014-07-01 10823700012014 Pagese paaftesie 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 413,003 2014-07-01 2014-07-01 10723700012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Komuna Maminas (0707) INA Durres 333,600 2014-06-24 2014-06-25 10523700012014 Sherbimet bankare - Te tjera materiale dhe sherbime speciale 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIKUJDIM FAT 19 DT 18.6.2014
  Komuna Maminas (0707) KORABI 2007 Durres 48,800 2014-06-20 2014-06-23 10323700012014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 426 DT 12.6.2014
  Komuna Maminas (0707) KORABI 2007 Durres 100,000 2014-06-20 2014-06-23 10423700012014 Paga baze - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 426 DT 12.6.2014
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 11,847 2014-06-17 2014-06-17 10223700012014 Udhetim i brendshem 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT MAJ 2014 : 11507 LEKE KONTR C54034; 340 leke kont. C72439
  Komuna Maminas (0707) KASTRATI SHA Durres 400,000 2014-06-16 2014-06-17 9923700012014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 lik kontrate karburanti fat 26 dt 13.5.2014
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 17,991 2014-06-17 2014-06-17 10123700012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT MAJ 2014 : 7963 LEKE KONTR C54033; 3527 leke kont. C54032 ; 6501 leke kontr C72035
  Komuna Maminas (0707) KASTRATI SHA Durres 507,700 2014-06-16 2014-06-17 10023700012014 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 lik kontrate karburanti fat 26 dt 13.5.2014
  Komuna Maminas (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 18,170 2014-06-12 2014-06-13 9723700012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 TAPI KESHILLTARET MAJ 2014
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 21,595 2014-06-12 2014-06-13 9823700012014 Elektricitet 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 lik fat 2 dt 31.5.2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 634,244 2014-06-02 2014-06-02 8623700012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA MAJ 2014 BORDERO