Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Maminas (0707) All All 65,989,357.00 180 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 31,818 2014-03-13 2014-03-17 4023700012014 Te tjera transferime korrente 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIKUJDIM FAT shkurt 2014 C54034 LEK 13859 ; C72439 LEK 17959
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 23,211 2014-03-13 2014-03-17 4123700012014 Elektricitet 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIKUJDIM FAT shkurt 2014 C54033lek 13053;C54032 lek340;C72035lek9138;C74516lek340;C54307 lel340
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 16,600 2014-03-05 2014-03-06 3323700012014 Shpenzime per honorare 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 IND EK SHKURT 2014
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 44,180 2014-03-03 2014-03-04 3023700012014 Udhetim i brendshem 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA 1-28/2/2014 BORDERO
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 39,309 2014-03-04 2014-03-04 3223700012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 KOMISJONE BANKE INVALIDE ND EK
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 187,238 2014-03-03 2014-03-04 2923700012014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA 1-28/2/2014 BORDERO
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 606,606 2014-03-03 2014-03-04 2823700012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA 1-28/2/2014 BORDERO
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 55,214 2014-02-25 2014-02-26 2723700012014 Paga baze 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 lik fat 16698lek C54034;19992lekC72439;11927lekC54033;340lekC54032;;5577lekC72035;340lekC74516;340lekC54307
  Komuna Maminas (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 17,700 2014-02-14 2014-02-14 2023700012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 ND EK JANAR 2014
  Komuna Maminas (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 12,587 2014-02-04 2014-02-05 1923700012014 Elektricitet 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 GJOBE SHKURT 2011; MARS 2012
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 203,222 2014-02-04 2014-02-04 1623700012014 Udhetim i brendshem 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA JANAR 2014 BORDERO
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 43,763 2014-02-04 2014-02-04 1723700012014 Elektricitet 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA JANAR 2014 BORDERO
  Komuna Maminas (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 43,403 2014-01-29 2014-02-03 1423700012014 Kompensim papunesie per personat e siguruar 2370001 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIKUJDIM FAT DHJETOR 2013 c54034 lek 8685; c72439 lek 16514;c54033 lek10247;c54032lek340;c72035lek6937;c74516lek340;c54307lek340
  Komuna Maminas (0707) PRIMO COMMUNICATIONS Durres 28,800 2013-12-24 2014-01-15 523700012013 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIKUJDIM FAT 74786978 DT 24.12.2013
  Komuna Maminas (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 41,433 2014-01-06 2014-01-10 323700012014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGA DHJETOR 2013 BORDERO DHJETOR 2013
  Komuna Maminas (0707) PLUS COMMUNICATION Durres 19,078 2014-01-06 2014-01-09 423700012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 PAGESE TELEFON LISTE PAGESA NENTOR 2014