Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) All All 7,444,175.00 119 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) PETREF DOBRONIKU Berat 33,600 2014-12-12 2014-12-12 14620420112014 Shpenz. per rritjen e AQ - koncesione, patenta, licenca, marka, te drejta e tjera rruget rurale berat lik fat dhjetor 2014 pjese kembimi
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) BANKA CREDINS Berat 11,500 2014-12-12 2014-12-12 14520420112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes rruget rurale berat djeta sherbimi
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 426 2014-12-04 2014-12-05 14320420112014 Udhetim i brendshem rruget rurale berat lik fat nentor posta 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 2,328 2014-12-05 2014-12-05 14420420112014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve rruget rurale berat kontrata 3105001 lik fat nentor 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 340 2014-12-04 2014-12-05 14220420112014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2042011 rruget rurale berat klientiBE1A110048015334 lik fat nentor energji elektrike 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) EAGLE MOBILE Berat 8,540 2014-12-04 2014-12-05 14420420112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna rruget rurale berat klienti 470003724181 lik fat tetor 2014 telefon
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) BANKA CREDINS Berat 453,591 2014-12-02 2014-12-03 13820420112014 Elektricitet rruget rurale berat pagat nentor 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 72,866 2014-12-02 2014-12-02 13920420112014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme rruget rurale berat pagat nentor 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 1,632 2014-11-18 2014-11-19 13620420112014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Ndermarrja Rruge Rurale 2042011,likujdim kontrate 3105001,fatura dt.31.10.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) EAGLE MOBILE Berat 8,199 2014-11-18 2014-11-19 13720420112014 Pagese paaftesie Ndermarrja Rruge Rurale 2042011,likujdim klienti c1006831,fatura dt.20.10.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 2,000 2014-11-12 2014-11-13 13320420112014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune rruget rurale berat lik fat tetor 2014 internet
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 340 2014-11-12 2014-11-12 13120420112014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 2042011 rruget rurale berat klienti be1A110048015334 lik fat tetor 2014 energji elektrike
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 54,307 2014-11-04 2014-11-04 12820420112014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre - Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative rruget rurale berat pagat tetor 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) BANKA CREDINS Berat 434,932 2014-11-04 2014-11-04 12720420112014 Pagese paaftesie rruget rurale berat pagat tetor 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) ARDIANA GJOKA Berat 273,100 2014-10-13 2014-10-14 11920420112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna rruget rurale berat lik vendim gjyqesor per Luljeta Manci
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) BANKA CREDINS Berat 236,405 2014-10-13 2014-10-14 12120420112014 Ilaçe dhe materiale mjeksore rruget rurale berat pagese djeta sherbimi
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) PETREF DOBRONIKU Berat 168,000 2014-10-13 2014-10-14 12220420112014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem rruget rurale berat lik fat tetor 2014 pjese nderrimi
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 340 2014-10-09 2014-10-10 11320420112014 Paga baze 2042011 rruget rurale berat klienti BE1A110048015334 lik fat shtator 2014 energji elektrike
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 2,000 2014-10-09 2014-10-10 11520420112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale rruger rurale berat lik fat shtator 2014 internet
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 2,154 2014-10-09 2014-10-10 11220420112014 Karburant dhe vaj rruget rurale berat kontrata 3105001 lik fat shtator 2014