Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) All All 7,444,175.00 119 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) EAGLE MOBILE Berat 4,728 2014-10-09 2014-10-10 11420420112014 Udhetim i brendshem rruget rurale berat klienti C1006831 lik fat gusht 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) ARDIANA GJOKA Berat 347,619 2014-10-09 2014-10-09 11820420112014 Elektricitet rruget rurale berat pagese vendimi gjyqesor per Shkelqim Kalluci
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) BANKA CREDINS Berat 438,736 2014-10-02 2014-10-03 11020420112014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) rruger rurale berat pagat shtator 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 2,000 2014-09-12 2014-09-15 10420420112014 Sherbime telefonike rruget rurale berat lik fat gusht 2014 internet
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 234 2014-09-12 2014-09-15 10620420112014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shendetesore 2042011 rruget rurale berat klenti BE1A110048015334 lik fat gusht 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) EAGLE MOBILE Berat 5,185 2014-09-12 2014-09-15 10720420112014 Uje rruget rurale berat klienti C1006831 lik fat korrik 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 53,735 2014-09-02 2014-09-02 10320420112014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune rruget rurale berat pagat gusht 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) VIKTORI THOMOLLARI Berat 9,324 2014-08-12 2014-08-13 10120420112014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per vjetersi ne pune rruget rurale berat lik fat gusht 2014 materiale
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 587 2014-08-08 2014-08-11 9620420112014 Elektricitet 2042011 rruget rurale berat klienti BE1A110048015334 lik fat korrik 2014 energji elektrike
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 348 2014-08-08 2014-08-11 9420420112014 Sherbime te printimit dhe publikimit rruget rurale berat lik fat korrik 2014 posta
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 1,110 2014-08-08 2014-08-11 9720420112014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve rruget rurale berat kontrata 3105001 lik fat korrik 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) EAGLE MOBILE Berat 7,234 2014-08-08 2014-08-11 9520420112014 Paga baze rruget rurale berat lik fat korrik 2014 klienti C1006831
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) GENTIAN BITRI Berat 9,000 2014-08-08 2014-08-11 9820420112014 Paga baze rruget rurale berat lik fat korrik 2014 shpenzime zyre
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 53,849 2014-08-01 2014-08-04 9220420112014 Udhetim i brendshem rruget rurale berat paga korrik 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) BANKA CREDINS Berat 441,239 2014-08-01 2014-08-04 9120420112014 Ilaçe dhe materiale mjeksore rruget rurale berat paga korrik 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 873 2014-07-08 2014-07-09 8620420112014 Sherbime telefonike 2042011 rruget rurale berat klienti BE1A110048015334 lik dat qershor 2014 energji elektrike
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 936 2014-07-08 2014-07-09 8520420112014 Posta dhe sherbimi korrier rruget rurale berat kontrata 3105001 lik fat qershor 2014 uje
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) EAGLE MOBILE Berat 4,660 2014-07-08 2014-07-09 8320420112014 Uje rruget rurale berat klienti c1006831 lik fat maj 2014 telefon
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 2,000 2014-07-08 2014-07-09 8720420112014 Kompensim papunesie per personat e siguruar rruget rurale berat lik fat qershor 2014 internet
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 120 2014-07-08 2014-07-09 8420420112014 Sherbime te tjera rruget rurale berat lik fat qershor 2014 sherbim postar