Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) All All 7,444,175.00 119 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 613 2014-01-31 2014-02-03 2420420112014 Sherbime telefonike 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat shkurt 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 100 2014-01-31 2014-02-03 1920420112014 Sherbime telefonike 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat gusht 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 413 2014-01-31 2014-02-03 1320420112014 Sherbime telefonike 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat shkurt 2013
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 705 2014-01-31 2014-02-03 3420420112014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat prill 2011
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 280 2014-01-31 2014-02-03 2720420112014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat nentor2011
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 100 2014-01-31 2014-02-03 1620420112014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat nentor 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 2,169 2014-01-31 2014-02-03 1120420112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat prill 2013
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 17,131 2014-01-31 2014-02-03 3820420112014 Sherbime telefonike 2042011 rruget rurale berat kontrata 3105001 lik fat dhjetor 2013
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 2,227 2014-01-31 2014-02-03 3720420012013 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2042011 rruget rurale berat kontrata 3105001 lik fat nentor 2013
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 37,706 2014-02-03 2014-02-03 4020420112014 Elektricitet rruger rurale berat pagat janar 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 6,519 2014-01-31 2014-02-03 3620420112014 Elektricitet 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat nentor 2010
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 604 2014-01-31 2014-02-03 3120420012014 Pagese paaftesie 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat korrik 2011
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 434 2014-01-31 2014-02-03 2620420112014 Elektricitet 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat dhjetor 2011
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 128 2014-01-31 2014-02-03 2320420112014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat mars 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 302 2014-01-31 2014-01-31 620420112014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat dhjetor 2013
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 390 2014-01-31 2014-01-31 920420112014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat qershor 2013
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) EAGLE MOBILE Berat 5,824 2014-01-16 2014-01-16 520420112014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune rruget rurale berat lik fat nentor 2013 Klienti C1006831
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) BANKA CREDINS Berat 342,502 2014-01-08 2014-01-10 120420112014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune rruget rurale berat pagat dhjetor 2013