Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) All All 7,444,175.00 119 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) EAGLE MOBILE Berat 12,002 2014-04-03 2014-04-04 5120420112014 Shpenzime te tjera transporti rruget rurale berat klienti C1006831 lik fat shkurt 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 1,662 2014-04-03 2014-04-04 5420420012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 2042011 rruget rurale berat klienti BE1A110048015334 lik fat janar 2014 energji elektrike
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 84 2014-03-04 2014-03-04 4320420112014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala rruget rurale berat lik fat janar 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 738 2014-01-31 2014-02-03 3320420112014 Elektricitet 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat maj 2011
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 705 2014-01-31 2014-02-03 3220420112014 Sherbime te tjera 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat qershor 2011
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 738 2014-01-31 2014-02-03 3020420012014 Uje 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat gusht 2011
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 100 2014-01-31 2014-02-03 2920420112014 Posta dhe sherbimi korrier 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat shtator 2011
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 100 2014-01-31 2014-02-03 2120420112014 Sherbime telefonike 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat korrik 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 209 2014-01-31 2014-02-03 2220420112014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat prill 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 100 2014-01-31 2014-02-03 1820420112014 Posta dhe sherbimi korrier 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat shatator 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 638 2014-01-31 2014-02-03 3520420012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat mars 2011
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 100 2014-01-31 2014-02-03 2820420112014 Sherbime telefonike 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat tetor 2011
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 100 2014-01-31 2014-02-03 1420420112014 Sherbime telefonike 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat janar 2013
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 202 2014-01-31 2014-02-03 1020420112014 Sherbime telefonike 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat maj 2013
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 749 2014-01-31 2014-02-03 2520420112014 Posta dhe sherbimi korrier 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat janar 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 100 2014-01-31 2014-02-03 2020420112014 Uje 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat maj 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 100 2014-01-31 2014-02-03 1720420112014 Elektricitet 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat tetor 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) BANKA CREDINS Berat 342,919 2014-02-03 2014-02-03 3920420112014 Shpenzime gjyqesore rruger rurale berat pagat janar 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 133 2014-01-31 2014-02-03 1520420112014 Uje 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat dhjetor 2012
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 415 2014-01-31 2014-02-03 1220420112014 Uje 2042011 rruget rurale berat kontrata BE1A110048015334 lik fat mars 2013