Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) All All 7,444,175.00 119 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 54,095 2014-07-02 2014-07-03 8220420112014 Pagese paaftesie rruget rurale berat pagat qershor 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) BANKA CREDINS Berat 477,543 2014-07-02 2014-07-03 8120420112014 Paga baze - Udhetim i brendshem rruget rurale berat pagat qershor 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 2,000 2014-06-11 2014-06-13 7720420112014 Ilaçe dhe materiale mjeksore rruget rurale berat lik fat prill 2014 ineternet
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 2,000 2014-06-11 2014-06-13 7820420112014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes rruget rurale berat lik fat maj 2014 ineternet
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 55 2014-06-11 2014-06-12 7420420112014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik 2042011 rruget rurale berat klienti BE1A110048015334 akt-rakordim dt 09.06.2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 2,217 2014-06-11 2014-06-12 7320420112014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2042011 rruget rurale berat klienti BE1A110048015334 lik fat maj 2014 energji elektrike
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) "BERNET" SH.P.K. Berat 2,000 2014-06-11 2014-06-12 7620420112014 Elektricitet rruget rurale berat lik fat mars 2014 ineternet
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 84 2014-06-11 2014-06-12 7520420112014 Sherbime telefonike rruget rurale berat lik fat maj 2014 posta
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 1,068 2014-06-11 2014-06-11 7220420112014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese rruget rurale berat kontrata 3105001 lik fat maj 2014 uje
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) EAGLE MOBILE Berat 6,423 2014-06-04 2014-06-05 7220420112014 Sherbime telefonike rruget rurale berat klienti C1006831 lik fat prill 2014 telefon
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) BANKA CREDINS Berat 475,780 2014-06-02 2014-06-03 7020420112014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet rruget rurale berat pagat maj 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 54,095 2014-06-02 2014-06-03 7120420112014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur rruget rurale berat pagat maj 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 1,915 2014-05-23 2014-05-26 6820420112014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 2042011 rruget rurale berat klientiBE1A110048015334 lik fat prill 2014 energji elektrike
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 1,234 2014-05-23 2014-05-26 6720420112014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune rruget rurale berat kontrata 3105001 lik fat prill 2014 uje
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) BANKA CREDINS Berat 518,138 2014-05-02 2014-05-02 6320420112014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune rruget rurale berat pagat prill 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) EAGLE MOBILE Berat 8,501 2014-04-14 2014-04-16 5920420112014 Posta dhe sherbimi korrier rruget rurale berat klienti C1006831 lik fat dhjetor 2013
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 902 2014-04-14 2014-04-16 5820420112014 Kancelari rruget rurale berat kontrata 3105001 lik fat mars 2014 uje
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 3,158 2014-04-03 2014-04-04 5720420112014 Shpenzime gjyqesore 2042011 rruget rurale berat klienti BE1A110048015334 lik fat mars 2014 energji elektrike
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) EAGLE MOBILE Berat 11,867 2014-04-03 2014-04-04 5020420112014 Te tjera transferta tek individet rruget rurale berat klienti C1006831 lik fat janar 2014
  Nd-ja Ruget Rurale (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 1,399 2014-04-03 2014-04-04 5220420112014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune rruget rurale berat kontrata 3105001 lik fat janar 2014 uje