Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) All All 10,990,590.00 114 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) NO LIMITS Tirane 12,000 2014-12-26 2014-12-29 16910130632014 Kancelari 602QKSCAISH KANCELARI PV 5 DT.22.12.2014 FAT.2141(019209991) DT. 22.12.2014 FH. 3 DT. 22.12.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 8,000 2014-12-24 2014-12-26 16610130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH tatim honorare,urdher nr.259/2 dt. 24.12.2014 pv 259/1 dt. 16.12.2014 vkm 315 dt. 23.03.2011
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) BANKA E TIRANES Tirane 13,500 2014-12-24 2014-12-26 16210130632014 Shpenzime per honorare 602QKSCAISH honorare,urdher nr.259/2 dt. 24.12.2014 pv 259/1 dt. 16.12.2014 vkm 315 dt. 23.03.2011
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 13,500 2014-12-24 2014-12-26 16710130632014 Shpenzime per honorare 602QKSCAISH honorare,urdher nr.259/2 dt. 24.12.2014 pv 259/1 dt. 16.12.2014 vkm 315 dt. 23.03.2011
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 2,968 2014-12-26 2014-12-26 16810130632014 Sherbime telefonike 602QKSCAISH vodafon fat muaji nendor 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 18,000 2014-12-24 2014-12-26 16410130632014 Shpenzime per honorare 602QKSCAISH honorare,urdher nr.259/2 dt. 24.12.2014 pv 259/1 dt. 16.12.2014 vkm 315 dt. 23.03.2011
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) BANKA CREDINS Tirane 13,500 2014-12-24 2014-12-26 16710130632014 Shpenzime per honorare 602QKSCAISH honorare,urdher nr.259/2 dt. 24.12.2014 pv 259/1 dt. 16.12.2014 vkm 315 dt. 23.03.2011
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) UNION BANK SHA Tirane 13,500 2014-12-24 2014-12-26 16510130632014 Shpenzime per honorare 602QKSCAISH honorare,urdher nr.259/2 dt. 24.12.2014 pv 259/1 dt. 16.12.2014 vkm 315 dt. 23.03.2011
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) BANKA E TIRANES Tirane 36,000 2014-12-12 2014-12-15 14410130632014 Shpenzime per honorare 602QKSCAISH honorare,urdher nr 214/6 dt 03.12.2014 urdher min nr 376 dt 12.06.2013
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 36,000 2014-12-12 2014-12-15 14610130632014 Shpenzime per honorare 602QKSCAISH honorare,urdher nr 214/6 dt 03.12.2014 urdher min nr 376 dt 12.06.2013
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ERMIR GODAJ Tirane 1,486,584 2014-12-12 2014-12-15 15610130632014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna QKSCAISH vendim gjyqi ne favor te Trendafile Ajazi vendim 1805 dt. 25.02.2013 shkesa e minfin 6618/3 dt. 04.12.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) "ABCOM" Tirane 3,550 2014-12-12 2014-12-15 15210130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH internet kodi 38193 fat nr 120797114
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) BANKA CREDINS Tirane 72,000 2014-12-12 2014-12-15 14310130632014 Shpenzime per honorare 602QKSCAISH ihonorare,urdher nr 214/6 dt 03.12.2014 urdher min nr 376 dt 12.06.2013
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,932 2014-12-12 2014-12-15 15110130632014 Posta dhe sherbimi korrier 602QKSCAISH posta fat nr 4585 dt 26.11.2014 sr 12591911
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 11,243 2014-12-12 2014-12-15 15010130632014 Paga baze 602QKSCAISH telefon fat nr 123072884 klient C1004319
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 13,605 2014-12-12 2014-12-15 15310130632014 Sherbime telefonike 602QKSCAISH telefon fat nr 718884727 nr klienti 310001693811
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 16,000 2014-12-12 2014-12-15 14710130632014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni 602QKSCAISH tatim honorare,urdher nr 214/6 dt 03.12.2014 urdher min nr 376 dt 12.06.2013
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 441,972 2014-12-01 2014-12-01 14010130632014 Paga baze 600 QKSCAISH paga nentor 2014,list pagese 2014.np 11/10
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) "ABCOM" Tirane 3,550 2014-11-14 2014-12-01 13210130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH internet kontrate 38193 dt. 15.05.2014 fat.120795560
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,484 2014-11-14 2014-11-17 13310130632014 Posta dhe sherbimi korrier QKSCAISHposta tetor fat. 4198 dt. 26.10.2014