Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) All All 10,990,590.00 114 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 9,480 2014-11-14 2014-11-17 13110130632014 Paga baze QKSCAISH telefon shtator klienti C1004319 SERIA 120510522
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 8,489 2014-11-14 2014-11-17 13810130632014 Sherbime telefonike QKSCAISH TELEFON tetor 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 443,735 2014-11-03 2014-11-03 13010130632014 Paga baze 600 QKSCAISH paga tetor 2014,list pagese 2014.np 11/10
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 19,184 2014-10-23 2014-10-24 12210130632014 Sherbime telefonike QKSCAISH TELEFON GUSHT -SHTATOR 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 6,240 2014-10-23 2014-10-24 12510130632014 Paga baze QKSCAISH VODAFON GUSHT 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) "ABCOM" Tirane 3,550 2014-10-23 2014-10-24 12410130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH internet kontrate 38193 dt. 15.05.2014 fat.118210094
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 9,678 2014-10-23 2014-10-24 12310130632014 Paga baze QKSCAISH TELEFON GUSHT 2014 KLIENTI C1004319
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 556,401 2014-10-01 2014-10-01 11510130632014 Shtese page per vjetersi ne pune 600 QKSCAISH paga shtator 2014,list pagese 2014.np 11/10
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 8,791 2014-09-05 2014-09-08 10510130632014 Paga baze 602 QKSCAISH vodafon KORRIK 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) "ABCOM" Tirane 3,550 2014-09-05 2014-09-08 10310130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH internet kontrate 38193 dt. 15.05.2014 fat.118208609
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 8,354 2014-09-05 2014-09-08 10210130632014 Sherbime telefonike 602 QKSCAISH TELEFON KORRIK 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 11,880 2014-09-05 2014-09-08 10510130632014 Paga baze 602 QKSCAISH TELEFON KORRIK 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 532,822 2014-09-03 2014-09-03 10110130632014 Shtese page per funksionin 600 QKSCAISH paga gusht 2014,list pagese 2014.np 11/10
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 7,446 2014-08-11 2014-08-12 9810130632014 Posta dhe sherbimi korrier 602QKSCAISH posta qershor fat.3137 dt.26.07.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 12,762 2014-08-11 2014-08-12 9410130632014 Sherbime telefonike 602QKSCAISH telefon qershor nr klientit 310001693811
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) "ABCOM" Tirane 3,550 2014-08-11 2014-08-12 9610130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH internet kontrate 38193 dt. 15.05.2014 fat. 118207300
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 11,801 2014-08-11 2014-08-11 9710130632014 Sherbime telefonike 602QKSCAISH shpenz tel fat qershor 2014 nr abonentit 1012440
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 12,661 2014-08-11 2014-08-11 9510130632014 Paga baze 602QKSCAISH shpenz tel fat qershor 2014 klienti C 1004319
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 547,858 2014-08-01 2014-08-01 9310130632014 Paga baze 600 QKSCAISH paga korrik 2014,list pagese 2014.np 11/10
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 28,300 2014-07-14 2014-07-14 9010130632014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni 602QKSCAISH tatim ne burim,urdher nr 143/4 dt 08.07.2014