Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) All All 10,990,590.00 114 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) "ABCOM" Tirane 3,550 2014-07-09 2014-07-10 8610130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH sherbim interneti,kodi 38193 kont nr 38193 dt 15.05.2014 fat nr 118205773
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 254,700 2014-07-09 2014-07-10 8910130632014 Sherbime te tjera 602,QKSCAISH,shpenz per editim,tatim 10% urdher nr 143/4 dt 08.07.2014,marreveshje nr 108 dt 14.06.2012,miratim nr 143/1 dt 13.05.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 13,379 2014-07-09 2014-07-10 8310130632014 Paga baze 602QKSCAISH shpenz tel fat nr 120470354 klienti C 1004319
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 13,037 2014-07-09 2014-07-10 8410130632014 Sherbime telefonike 602QKSCAISH shpenz tel fat nr 717793436 nr klienti 310001693811
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 480 2014-07-09 2014-07-10 8510130632014 Posta dhe sherbimi korrier 602QKSCAISH posta fat nr 1705 dt 26.03.14,fat nr 2768 dt 26.06.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 8,161 2014-07-09 2014-07-10 8610130632014 Paga baze 602QKSCAISH tel nga paga,fat nr 119572690,nr abonenti 1012440
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) FILARA Tirane 363,110 2014-07-10 2014-07-10 8810130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH shpenz dizenjim,kont nr 143/2 dt 19.05.2014,marreveshje nr 108 dt 14.06.12,miratim nr 143/1 dt 13.05.14,fat nr 4 dt 08.07.14 sr 3425354
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 585,114 2014-07-01 2014-07-01 8210130632014 Paga baze 600 QKSCAISH paga qershor 2014,list pagese 2014.np 11/11
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 14,349 2014-06-20 2014-06-23 6410130632014 Sherbime telefonike 602,600 QKSCAISH ,tel klient 1012440,FAT 119546937 DT 30/4/14
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) "ABCOM" Tirane 3,550 2014-06-20 2014-06-23 6710130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH,internet,kon 38193 dt 15..05.2014,fat nr 118204398
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 18,000 2014-06-20 2014-06-23 7310130632014 Shpenzime per honorare 602,QKSCAISH honorare mbajtur tatim ne burim,urdher nr 149/3 dt 03.06.2014,V.K.M nr 315 dt 23.03.2011,mbledhje e pv nr 149 dt 22.05.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) UNION BANK SHA Tirane 13,500 2014-06-20 2014-06-23 7210130632014 Shpenzime per honorare 602,QKSCAISH honorare mbajtur tatim ne burim,urdher nr 149/3 dt 03.06.2014,V.K.M nr 315 dt 23.03.2011,mbledhje e pv nr 149 dt 22.05.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 8,000 2014-06-20 2014-06-23 6810130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH TATIM HONORARE,URDHER 149/3 dt 03.06.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 11,066 2014-06-20 2014-06-23 6610130632014 Paga baze 600 QKSCAISH ,tel klient C1004319,FAT 120451604 dt 30.04.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 13,500 2014-06-20 2014-06-23 7110130632014 Shpenzime per honorare 602,QKSCAISH honorare mbajtur tatim ne burim,urdher nr 149/3 dt 03.06.2014,V.K.M nr 315 dt 23.03.2011,mbledhje e pv nr 149 dt 22.05.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) BANKA E TIRANES Tirane 13,500 2014-06-20 2014-06-23 6910130632014 Shpenzime per aktivitete sociale per personelin 602,QKSCAISH honorare mbajtur tatim ne burim,urdher nr 149/3 dt 03.06.2014,V.K.M nr 315 dt 23.03.2011,mbledhje e pv nr 149 dt 22.05.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 11,144 2014-06-20 2014-06-23 6510130632014 Sherbime telefonike 602, QKSCAISH ,tel klient 310001693811,FAT 717589244 D 30/4/14
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) BANKA CREDINS Tirane 13,500 2014-06-20 2014-06-23 7010130632014 Shpenzime per honorare 602,QKSCAISH honorare mbajtur tatim ne burim,urdher nr 149/3 dt 03.06.2014,V.K.M nr 315 dt 23.03.2011,mbledhje e pv nr 149 dt 22.05.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 603,898 2014-06-02 2014-06-02 6310130632014 Paga baze 600 QKSCAISH paga maj 2014,list pagese 2014,np 11/11
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,000 2014-05-28 2014-05-29 6210130632014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni 602 QKSCAISH tatim honorare,kontrate nr 112 dt 17.04.2014,urdher nr 145/2 dt 27.05.2014,urdher ministri nr 376 dt 12.06.2013