Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) All All 10,990,590.00 114 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 13,015 2014-04-03 2014-04-03 3710130632014 Paga baze 602QKSCAISH TEL,KLIENT C1004319,FAT SHKURT 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 605,067 2014-04-01 2014-04-01 3510130632014 Shtese page per vjetersi ne pune 600 QKSCAISHpaga mars 2014,list pagese 2014,np 11/11
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 8,915 2014-03-27 2014-03-27 3310130632014 Sherbime telefonike 602QKSCAISH TEL,KLIENT 310001693811,FAT SHKURT 2014 S 717183951
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) "ABCOM" Tirane 6,500 2014-03-27 2014-03-27 3210130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH INTERNET,KOD 318193,FAT 109726803
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 5,451 2014-03-27 2014-03-27 3410130632014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni 602QKSCAISH TAKS FAT 112051731 D 13/3/14
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 13,810 2014-03-13 2014-03-17 2810130632014 Paga baze 602QKSCAISH tel,klient c1004319,fat 114115107 janar 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) "ABCOM" Tirane 6,500 2014-03-13 2014-03-17 2510130632014 Sherbime telefonike 602QKSCAISH internet,kontr 38193 d 1/3/14,fat 118201138
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 12,002 2014-03-13 2014-03-17 2710130632014 Paga baze 602QKSCAISH tel,klient 1012440,fat 117761464 janar 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 3,288 2014-03-13 2014-03-17 2910130632014 Posta dhe sherbimi korrier 602QKSCAISH posta,fat 21349 d 26/2/14
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 11,830 2014-03-13 2014-03-17 2610130632014 Sherbime telefonike 602QKSCAISH tel,klient 310001693811,fat 71697889 janar 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 602,692 2014-03-03 2014-03-04 2410130632014 Unspecified 600 QKSCAISH ,paga shkurt 2014,list pagese 2014,np 11/11
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) NO LIMITS Tirane 29,800 2014-02-20 2014-02-20 2310130632014 Unspecified 602QKSCAISH KANCELERI FAT 232 DT 19.02.144 SR 12691982 FH 1 DT 19.02.14 UP 43 DT 18.02.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 15,750 2014-02-14 2014-02-17 1610130632014 Unspecified 602,QKSCAISH,HONORARE,urdher 37 d 10/2/2014,list pagese 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 86,400 2014-02-14 2014-02-17 1510130632014 Unspecified 602,QKSCAISH,HONORARE,urdher 37 d 10/2/2014,list pagese 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) BANKA E TIRANES Tirane 46,800 2014-02-13 2014-02-13 1710130632014 Unspecified 602,QKSCAISH,HONORARE,KONTR 206/1 D 17/10/13,URDHER 36 D 10/2/2014,UMIN 387 D 17/6/13,LIST PAGESE 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 54,000 2014-02-13 2014-02-13 1810130632014 Unspecified 602,QKSCAISH,HONORARE,KONTR 206/1 D 17/10/13,URDHER 36 D 10/2/2014,UMIN 387 D 17/6/13,LIST PAGESE 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 24,750 2014-02-13 2014-02-13 2010130532014 Unspecified 602,QKSCAISH,TATIM HONORARE,KONTR 206/1 D 17/10/13,URDHER 36 D 10/2/2014,UMIN 387 D 17/6/13,LIST PAGESE 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 19,800 2014-02-13 2014-02-13 1910130632014 Unspecified 602,QKSCAISH,HONORARE,KONTR 206/1 D 17/10/13,URDHER 36 D 10/2/2014,UMIN 387 D 17/6/13,LIST PAGESE 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 19,910 2014-02-06 2014-02-07 1110130632014 Unspecified 602,QKSCAISH,TEL,KLIENT 1012440,FAT 117735674 DHJETOR 2013
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 45,864 2014-02-06 2014-02-06 1310130632014 Unspecified 602,QKSCAISH,SHPENZIME BOTIMI,FAT 12 D 23/1/2014 S 12599962