Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) All All 10,990,590.00 114 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) BANKA CREDINS Tirane 54,000 2014-05-28 2014-05-29 6110130632014 Shpenzime per honorare 602 QKSCAISH honorare,kontrate nr 112 dt 17.04.2014,urdher nr 145/2 dt 27.05.2014,urdher ministri nr 376 dt 12.06.2013
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 17,500 2014-05-28 2014-05-29 6010130632014 Udhetim i brendshem 602 QKSCAISH dieta,urdhe nr 135 dt 05.05.2014,144 dt 14.05.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 16,000 2014-05-26 2014-05-27 5910130632014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 602QKSCAISHsiguracion autom.u.p.nr 119 dt 22.04.2014 fat nr 423 dt 19.05.2014 seri 09733075
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 11,144 2014-05-26 2014-05-27 5710130632014 Sherbime telefonike 602QKSCAISHAlbtelecom fat seri 717589244 nr klienti 310001693811 dt 30.04.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) "ABCOM" Tirane 3,550 2014-05-26 2014-05-27 5810130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH,internet,kon 38193 d15.05.2014 kodi 38193 fat nr 118203541 dt 15.05.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) "ABCOM" Tirane 2,600 2014-05-12 2014-05-13 5310130632014 Sherbime te tjera 602QKSCAISH,internet,kon 38193 d 1/3/14,fat 118202291,
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) EAGLE MOBILE Tirane 9,562 2014-05-06 2014-05-06 5110130632014 Paga baze 600 QKSCAISH ,tel klient C1004319,FAT 118750874 D 31/3/14
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALI BAZE Tirane 9,000 2014-05-06 2014-05-06 4810130632014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 602 QKSCAISH rip,up 65/1 d 11/3/14,pv 5 d 29/4/14,fat 5 d 29/4/14 s 0000671
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) UNICEF Tirane 200 2014-05-06 2014-05-06 5210130632014 Sherbime te tjera 602, QKSCAISH,VLERE E MBETUR URDHER 5/5/14
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 10,642 2014-05-06 2014-05-06 4910130632014 Sherbime telefonike 602, QKSCAISH ,tel klient 310001693811,FAT 717387150 D 31/3/14
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 8,820 2014-05-06 2014-05-06 5010130632014 Paga baze 602,600 QKSCAISH ,tel klient 1012440,FAT 117812854 DT 31/3/14
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) INTER-ALB OIL Tirane 399,881 2014-05-06 2014-05-06 4310130632014 Karburant dhe vaj 602 QKSCAISH nafte,up 243 d 19/11/13.pv 28/4/14,fat 694 d 28/4/14 s 14633694,fh 2 d 29/4/14
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 609,684 2014-05-02 2014-05-02 4710130632014 Paga baze 600 QKSCAISH paga prill 2014,list pagese 2014.np 11/11
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 16,000 2014-04-29 2014-04-30 4610130632014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni 602QKSCAISH TATIM HONORARE,URDHER 125 D 28/4/14
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 36,000 2014-04-29 2014-04-30 4510130632014 Shpenzime per honorare 602QKSCAISH HONORARE,URDHER 125 D 28/4/14,UMIN 376 D 12/6/13,LIST PAGESE 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) BANKA CREDINS Tirane 108,000 2014-04-29 2014-04-30 4410130632014 Shpenzime per honorare 602QKSCAISH HONORARE,KONTR 74 D 20/3/14URDHER 125 D 28/4/14,UMIN 376 D 12/6/13,LIST PAGESE 2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 39,840 2014-04-23 2014-04-23 4210130632014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 602 QKSCAISH,materiale,up 132/1d 12/5/11,pv 23/6/11,fat 432 d 23/6/11 s 85401513,fh 15 d 23/6/14
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 8,080 2014-04-03 2014-04-03 3910130632014 Kancelari 602,QKSCAISH BL,URDHER 65/1 D 11/3/14,FAT 188 D 3/3/14 S 000625
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Tirane 1,960 2014-04-03 2014-04-03 3810130632014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni 602QKSCAISH KONTROLL TEKNIK,FAT 278TTR2 D 19/2/14 S 12980696
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 8,059 2014-04-03 2014-04-03 3610130632014 Sherbime telefonike 602,600 QKSCAISH TEL,KLIENT 1012440,FAT 117786682 D 28/2/14