Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Berat (0202) All All 9,202,271.00 109 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 18,244 2014-12-30 2014-12-31 14110100022014 Elektricitet 1010002 Dega e thesarit Berat per energjin kontrata BE1A120001015244 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) LUAN XHAFKOLLARI Berat 35,000 2014-12-30 2014-12-31 14410100022014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes Dega e thesarit berat per riparim kondisioneresh luan xhfkollari 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) AQIF MARRA Berat 40,000 2014-12-30 2014-12-31 14010100022014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Dega e thesarit berat per Aqif Mara mirmbajtje e riparime fotokopjusi 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 16,000 2014-12-30 2014-12-31 14210100022014 Libra dhe publikime profesionale 1010002 Dega e thesarit Berat per posten abonim fletore zyrtare fat nr 2 dt b29.12.2014 1010002 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) AQIF MARRA Berat 52,000 2014-12-23 2014-12-24 13910100022014 Kancelari Dega e Thesarit Berat per Kancelari Aqif Mara 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) VULLNET XHANARI Berat 9,830 2014-12-23 2014-12-24 13810100022014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Dega e Thesarit Berat per materjale elektrike Vullnet 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 984 2014-12-15 2014-12-16 13310100022014 Posta dhe sherbimi korrier 1010002 Dega Thesarit Berat per posten fat nr 860 101
  Dega e Thesarit Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 7,512 2014-12-15 2014-12-16 13010100022014 Sherbime telefonike Dega Thesarit Berat per telfon klinti 310001862535 101
  Dega e Thesarit Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 1,632 2014-12-15 2014-12-16 13210100022014 Uje Dega Thesarit Berat per ujin kontrata 3126009 101
  Dega e Thesarit Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 11,793 2014-12-15 2014-12-16 13110100022014 Elektricitet 1010002 Dega Thesarit Berat per energjin kontrata A15244 101
  Dega e Thesarit Berat (0202) SHKELQIM BREGU Berat 7,500 2014-12-01 2014-12-02 1291010022014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Dega e thesarit per shkelqim bregun 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) SADIKU SH.P.K. Berat 9,670 2014-12-01 2014-12-02 12810100022014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Dega e Thesarit per sadiku lyerje zyre 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 304,451 2014-12-01 2014-12-01 12610100022014 Paga baze DEGA E THESARIT PAGAT MUAJ NENTOR 2014 101002
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 8,938 2014-12-01 2014-12-01 12710100022014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar DEGA E THESARIT PAGAT ME KONTRAT MUAJ NENTOR 2014 101002
  Dega e Thesarit Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 6,649 2014-11-20 2014-11-20 12310100022014 Sherbime telefonike Dega e Thesarit per albtelekomin klienti 310001862535 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 9,290 2014-11-14 2014-11-17 12010100022014 Elektricitet 1010002 Dega e thesarit per energji kontrata BE1A120001015244 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 2,376 2014-11-14 2014-11-17 12110100022014 Posta dhe sherbimi korrier 1010002 Dega e thesarit per posten fatura 772 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 1,284 2014-11-14 2014-11-17 12210100022014 Uje 1010002 Dega e thesarit per ujin kontrata 3126009 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 248,114 2014-11-03 2014-11-03 11810100022014 Paga baze DEGA E THESARIT PAGAT MUAJ TETOR 2014 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 10,439 2014-11-03 2014-11-03 11910100022014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar DEGA E THESARIT PAGAT MUAJ punonjese me kontrat TETOR 2014 1010002