Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Berat (0202) All All 9,202,271.00 109 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 57,738 2014-04-08 2014-04-09 3610100022014 Paga baze DEGA E THESARIT PAGAT MUAJ SHKURT MARSE 2014
  Dega e Thesarit Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 2,558 2014-04-04 2014-04-04 3610100022014 Uje Dega e Thesarit per ujin kontrata 3126009 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 852 2014-04-03 2014-04-03 3510100022014 Posta dhe sherbimi korrier Dega E Thesarit Berat per posten berat fat nr 193 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 306,906 2014-04-02 2014-04-02 3310100022014 Paga baze DEGA E THESARIT PAGAT MUAJ Marse 2014
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 8,667 2014-04-02 2014-04-02 3410100022014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar DEGA E THESARIT PAGAT me kontrat MUAJ Marse 2014
  Dega e Thesarit Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 8,921 2014-03-24 2014-03-25 3110100022014 Sherbime telefonike 1010002 dega e thesarit albtele klienti 310001862535 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 28,475 2014-03-24 2014-03-25 3210100022014 Elektricitet 1010002 dega e thesarit cez kontrata BE1A120001015244 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 4,614 2014-03-24 2014-03-25 2910100022014 Posta dhe sherbimi korrier dega e thesarit posta fat nr 92 dt 28.02.2014 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 2,062 2014-03-24 2014-03-24 2910100022014 Uje dega e thesarit ujesiellsi kontrata 3126009 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 40,620 2014-03-19 2014-03-19 2610100022014 Udhetim i brendshem dega e thesarit dieta sherbime 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 17,138 2014-03-03 2014-03-03 2410100022014 Unspecified Dega e Thesarit 1010002 ,paga punonjes me kontrate Janar - Shkurt 2014
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 345,715 2014-03-03 2014-03-03 2210100022014 Unspecified DEGA E THESARIT PAGAT MUAJ shkurt 2014
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 11,560 2014-02-28 2014-02-28 2110100022014 Unspecified dega thesari berat dijeta sherbimi 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 2,208 2014-02-17 2014-02-18 1510100022014 Unspecified dega e thesarit per posten fat nr 36 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 20,966 2014-02-17 2014-02-18 1710100022014 Unspecified 1010002 dega e thesarit per cez 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) HYSEN QOJLE Berat 183,883 2014-02-17 2014-02-18 1810100022014 Unspecified dega e thesarit per hysen qojle per mevlud bregu 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 12,811 2014-02-17 2014-02-18 1610100022014 Unspecified deha e thesarit per albtelekom klienti 310001862535 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 7,163 2014-02-17 2014-02-18 1410100022014 Unspecified dega e thesarit berat uji kontrat 3126009 101002
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 5,780 2014-02-03 2014-02-03 1210100022014 Unspecified dega e thesarit berat dieta udhetime 1010002
  Dega e Thesarit Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 352,831 2014-02-03 2014-02-03 1110100002014 Unspecified DEGA E THESARIT PAGAT MUAJ JANAR 2014 1010002