Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Gjirokaster (1111) TEA-D Gjirokaster 2,034,695 2014-12-30 2014-12-31 57421150012014 Elektricitet 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,LYERJE DHE RIPARIME NE SHKOLLA E KOPSHTE, KONTRATE DT 21.08.2014, FATURA NR 3 DT 20.12.2014, SERIA 18365953, SIT NR 1
  Komuna Odrie (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 9,300 2014-12-30 2014-12-31 13024460012014 Paga baze 2446001 0000000 2446001 KOMUNA ODRIE 2446001, BLERJE KARTOLINA, PV FORMATI NR 5 DT 29.12.2014, UP NR 31 DT 26.12.2014, FATURA NR 187 DT 29.12.2014, NR SERIAL 17692421
  Komuna Dropull I Siperm (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 231,792 2014-12-30 2014-12-31 25524530012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2453001 KOMUNA VRISERA energji elektrike nentor dhjetor 2014. kontr nr 54440.54386.4387.54392.54394.54395.54398.54457.54458.54405.54432.66663.54416.54417.54417.54407.5444.54446.54447.54475.54454.66650.66650.54468. akt rakordim
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) OMEGA & CO Gjirokaster 441,600 2014-12-30 2014-12-31 14210940122014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER blerje mobiljesh dhe orendi pv 19.12.2014 up 12 dt 15.12.2014.ftese per oferte, preventiv, fh 12 dt 24.12.2014 fat tat 102 seria 15837880.
  Komuna Odrie (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 42,000 2014-12-30 2014-12-31 12824460012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2446001 0000000 2446001 KOMUNA ODRIE 2446001 , shperblim i fundvitit, PAK
  Dega e Kujdesit Paresor Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 10,458 2014-12-30 2014-12-31 18810130082014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per vjetersi ne pune 1013008 DREJT E SHERBIMIT PARESOR GJIROKASTER pagese sherbime postare nenor dhjetor 2014 fat nr 200.187 seria 16491951.16491952.
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 54,067 2014-12-30 2014-12-31 14910940122014 Shtese page per funksionin 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER PAGA ME KONTRATE DHJETOR 2014
  Drejtoria e Pyjeve Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 2,000 2014-12-30 2014-12-31 15110260112014 Elektricitet 1026011 DREJT PYJEVE GJIROKASTER FAT NR SERIAL 718963788
  Drejtoria Vendore e Policise Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 12,180 2014-12-30 2014-12-31 47710160282014 Paga baze - Shtese page per funksionin 1016028 KOMIS POLICISE SHTESE PAGE VITI 2013 LISTE PAGESE DETYRIME TE PRAPAMBETURA SHKRESA NR 9930.1 DT 05.12.2014
  Komuna Picar (1111) K&F CONSULTING Gjirokaster 27,359 2014-12-30 2014-12-31 20424510012014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2451001 KOM.PICAR GJIROKASTER KOLAUDATOR SUPERVIZOR RIKONS LERAVE KOLONJE ,BETONIM RRUGEVE DYTESORE FAT NR 1 DT 05.12.2014 NR SER 07883130 UP NR 12.1-15.1-16.1 DT 26.06-21.07-23.08.2014 FTES OFERT VLERES PERF
  Drejtoria Vendore e Policise Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 4 2014-12-30 2014-12-31 47810160282014 Paga baze 1016028 KOMIS POLICISE KOMISION PAGESE E KTHYER
  Prefektura e qarkut Gjirokaster (1111) ENEA MIJO Gjirokaster 34,900 2014-12-31 2014-12-31 395210160662014 Paga baze 1016066 PREFEKTI GJIROKASTER VENDODHJE EMBLEMES PMNZSH NE AUTOMJETIN ZJARFIKES, FAT TAT 16 SERIA 7340472 UP 63 DT 10.12.2014. FTESE PER OFERTE, PV 19.12.2014.
  Spitali Gjirokaster (1111) BIOMETRIC ALBANIA Gjirokaster 2,048,460 2014-12-30 2014-12-31 57410130182014 Paga baze 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MATERIALE MJEKESORE PER DIALIZEN FAT NR 523 DT 15.12.2014 NR SER 15669373 FH NR 195 DT 15.12.2014 KONTR 374.2 DT 10.12.2014
  Qendra Ekonomike Arsimit (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 189,192 2014-12-30 2014-12-31 13721150032014 Shtese page per funksionin 2115003 2115001 Q.EKONOMIKE E ARSIMIT, UJE TETOR NENTOR 2014, FATURA NR 75351 DT 14.11.2014, FATURA 91304 DT 17.12.2014
  Spitali Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 25,635 2014-12-30 2014-12-31 57610130182014 Elektricitet 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER TELEFON NENTOR 2014 NR TEL 084268581-8993-3768-2222-8582
  Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 130,800 2014-12-30 2014-12-31 26210120042014 Paga baze 1012004 D.R.K.K GJIROKASTER PAISJE FAT NR 109 DT 26.12.2014 NR SER 17681339 UP NR 24 DT 17.12.2014 NJOFT FITUES VLERES PERF FH NR 24 DT 26.12.2014
  Komuna Odrie (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 8,078 2014-12-30 2014-12-31 12924460012014 Shtese page per funksionin 2446001 0000000 2446001 KOMUNA ODRIE 2446001 , TATIM NE BURIM KESHILLTARET TETOR 2014
  Spitali Gjirokaster (1111) NAFIRE MALLOHOLLI Gjirokaster 1,945,260 2014-12-30 2014-12-31 57510130182014 Paga baze - Shtese page per pune jashte orarit 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MATERIALE PER NGROHJE FAT NR 20 NR SER 06182473 FH NR 60 DT 23.12.2014 KONTR 286 DT 29.08.2014
  Bashkia Gjirokaster (1111) TEA-D Gjirokaster 3,848,532 2014-12-30 2014-12-31 57121150012014 Sherbime te tjera 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,LOTI I II-TE INFRASTRUKTURA RRUGORE, FATURA NR 1 SERIA 18365951 DT 28.12.2014
  Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) BILIBASHI Gjirokaster 15,000 2014-12-30 2014-12-31 24810290042014 Shtese page per funksionin 1029004 GJYKATE APELI GJIROKASTER MIREMBAJTJE ELEKTRIKE FAT NR 11 DT 30.12.2014 NR SER 18419014 UP NR 40 DT 26.12.2014 FTES OFERTE NJOFT FITUES