Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Kavaja (3513) MUHAMED HOXHA Kavaje 30,800 2014-12-30 2014-12-31 72121180012014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIJA KJ LIKUIDIM BLERJE TE TJERA MATERIALE UP 87 DT 25.09.2013 FAT 23 DT 05.12.2013DT 13.09.2013
  Bashkia Kavaja (3513) QENDRA E ZHVILLIMIT TE SHOQ. CIVILE Kavaje 90,000 2014-12-30 2014-12-31 71821180012014 Paga baze BASHKIJA KJ PAGESE PER QENDREN E ZHVILLIMIT TE SHOQ .CIVILE KONTRATE 352 DT 27.03.2013 PER TETOR - DHJETOR 2014
  Bashkia Kavaja (3513) DEGA TATIM TAKSAVE KAVAJE Kavaje 4,600 2014-12-30 2014-12-31 71521180012014 Paga baze - Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna - Te tjera transferta tek individet BASHKIJA KJ PAGESE PER TATIM NE BURIM PER SHUME SPORTET SHTATOR 2014 2014
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA E TIRANES Kavaje 106,650 2014-12-30 2014-12-31 71621180012014 Paga baze BASHKIJA KJ PAGESE STRUKTURA JO DEFINITIVE QERSHOR 2014
  Komisariati i Policise Kavaje (3513) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kavaje 121,000 2014-12-30 2014-12-31 34610160382014 Elektricitet 1016038 RENDI LIKUJDIM PARADHENIE PER MUAJIN DHJETOR PER KONTRATE 10267
  Instituti i Riedukimit te te Miturve Kavaje (3513) NAMIR CELA Kavaje 7,800 2014-12-30 2014-12-31 16410140992014 Sherbim per ngrohje INSTITUTI I TE MITURVE LIKUJDIM FAT NR 38 DT 23.12.2014 NR SERIE 5420776
  Bashkia Kavaja (3513) ROZETA CARKAXHIJA Kavaje 9,500 2014-12-30 2014-12-31 72621180012014 Paga baze BASHKIJA KJ LIKUIDIM TE TJERA SHERBIME FAT 23 DT 26.11.2014 UP 99 DT 24.11.2014
  Komuna Lekaj (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 366,000 2014-12-30 2014-12-31 22324700012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA LEKAJ SHPERBLIM PER NDIHMA EKONOMIKE DHE PER PAAFTESITE DHJETOR 2014
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA CREDINS Kavaje 7,605 2014-12-30 2014-12-31 72321180012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat - Te tjera transferta tek individet - Uniforma dhe veshje te tjera speciale BASHKIJA KJ PAGA QKR PER ORE JASHT ORARI
  Bashkia Kavaja (3513) AN&RA Kavaje 117,600 2014-12-30 2014-12-31 71921180012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIJA KJ LIKUIDIM BLERJE VESHJE E VEGLA PUNE UP 96 DT 15.11.2013 FAT 803 DT 04.12.2013
  Komuna Golem (3513) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kavaje 140,360 2014-12-30 2014-12-31 52724750012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KOMUNA GOLEM NDIHME EKONOMIKE PER MUAJIN DHJETOR 2014
  Komuna Helmes (3513) POSTA SHQIPTARE SH.A Kavaje 183,860 2014-12-30 2014-12-31 19924720012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KOMUNA HELMAS NDIHME EKONOMIKE PER MUAJIN DHJETOR
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA E TIRANES Kavaje 20,700 2014-12-30 2014-12-31 72421180012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIJA KJ STRUKTURA JO DEFIN KORRIK 2014
  Burgu Rrogozhine (3513) M. B. KURTI Kavaje 41,447 2014-12-30 2014-12-31 14510140022014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune BURGU RROGOZHINE LIKUJDIM FAT NR 828 DT 29.12.2014
  Instituti i Riedukimit te te Miturve Kavaje (3513) RAMA - GRAF Kavaje 10,800 2014-12-30 2014-12-31 16510140992014 Paga baze - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune INSTITUTI I TE MITURVE LIKUJDIM FAT NR 210.211 DT 30.12.2014 NR SERIE 16617086 DHE 16617087
  Bashkia Kavaja (3513) BANKA CREDINS Kavaje 6,300 2014-12-30 2014-12-31 71221180012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIJA KJ PAGESE TAKSA MBLEDHES MAJE 2014
  Komuna Piskal-Novosel (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 78,000 2014-12-30 2014-12-31 15424890012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2489001 komuna navosele kolonje shpenzime per shperblime ndihme e konomike dhe paaftesi urdher dt 29.12.2014
  Komuna Mollas (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 141,000 2014-12-30 2014-12-31 25524860012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per vjetersi ne pune 2486001 komuna mollas kolonje shpenz per shperblim ndihme ekonomike permbledhese nr 71 dt 29.12.2014 dhjetor 2014
  Komuna Mollas (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 1,229,350 2014-12-30 2014-12-31 25424860012014 Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2486001 komuna mollas kolonje shpenz per pagese ndihme paaftesi dhjetor 2014,permbledhese nr 70 dt 29.12.2014,vend nr 50dt 19.12.2014
  Komuna Mollas (1514) POSTA SHQIPTARE SH.A Kolonje 147,000 2014-12-30 2014-12-31 25624860012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune - Udhetim i brendshem 2486001 komuna mollas kolonje shpenz per shperblim ndihme paaftesi permbledhese nr 72 dt 29.12.2014 dhjetor 2014