Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bordi i Kullimit Elbasan (0808) S I R E T A 2F Elbasan 3,919,057 2014-12-30 2014-12-31 25310050692014 Paga baze Bordi Kullimit Elbasan ARGJINATURA MBROJTESE E LUMIT SHKUMBIN CERRIK
  Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 20,000 2014-12-31 2014-12-31 37721090142014 Paga baze Nd Sherb Publike shperblim vdekje
  Komuna Paper (0808) ALB - SIGURACION Elbasan 16,920 2014-12-30 2014-12-31 21823940012014 Paga baze Kom Paper siguracion mjeti
  Dega Rajonale e Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit, Pyjeve dhe Ujerave Elbasan / Dega Rajonale e Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit, Pyjeve dhe Ujerave Elbasan (0808) ALFRED BRAHO Elbasan 175,920 2014-12-30 2014-12-31 7710260682014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune Inspektoriati Mjedisit Pyjeve pjes kembimi
  Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 62,000 2014-12-30 2014-12-31 44210130592014 Paga baze shebime konsulence Ardian Shkelzeni Spitali Psikiatrik
  Spitali Elbasan (0808) ENET SH.P.K Elbasan 28,800 2014-12-30 2014-12-31 76710050692014 Paga baze Spitali civil Elbasan Internet
  Spitali Elbasan (0808) MESSER ALBAGASS SH.P.K Elbasan 133,588 2014-12-30 2014-12-31 76910130162014 Paga baze Spitali Civil Elbasan Oksigjen i gazte
  Spitali Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 851,280 2014-12-31 2014-12-31 76610130162014 Paga baze 1013016 Spitali Civil Elbasan Energji kontrate nr A45246,A45247,A8620,A4658,A4657
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 1,148,400 2014-12-30 2014-12-31 43410110082014 Paga baze SHPERBLIM MESUESIT E DALLUAR DREJT.ARSIMORE RAJONALE LEDIA SALIU BB8953245
  Universiteti "A. Xhuvani", Elbasan (0808) KUMRIA 1 Elbasan 1,578,528 2014-12-31 2014-12-31 39710110992014 Paga baze roje Universiteti El
  Bashkia Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 8,430 2014-12-30 2014-12-31 93521090012014 Paga baze Bashkia Elbasan Gjobe interes Sig Shoq
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 26,719 2014-12-30 2014-12-31 19510940052014 Paga baze Sig.Shendetsore.Punt.Kontrate Nipt.K63311204P484016 Aluizni
  Gjykata e rrethit Elbasan (0808) SANTI / ELBASAN Elbasan 119,239 2014-12-30 2014-12-31 31410290162014 Paga baze roje Gjykata
  Bashkia Elbasan (0808) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Elbasan 2,039,980 2014-12-31 2014-12-31 94721090012014 Paga baze Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE E GREQISE Elbasan 104,400 2014-12-30 2014-12-31 43210110082014 Paga baze SHPERBLIM MESUESIT E DALLUAR DREJT.ARSIMORE RAJONALE LEDIA SALIU BB8953245
  Bordi i Kullimit Elbasan (0808) INA Elbasan 51,120 2014-12-30 2014-12-31 25810050692014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune - Udhetim i brendshem Bordi Kullimit Elbasan NDERTIM URE
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 93,015 2014-12-31 2014-12-31 30823830012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune PAGESE KRYEPLEQTE E KESH.KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Shushice (0808) ENADA - ONLINE Elbasan 7,536 2014-12-30 2014-12-31 30423980012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune - Udhetim i brendshem TELEFON KOMUNA SHUSHICE
  Komuna Shirgjan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 282,770 2014-12-30 2014-12-31 32723970012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Komuna Shirgjan Elbasan Ndihme ekonomike
  Prefektura e qarkut Elbasan (0808) HALIT CANI Elbasan 78,981 2014-12-30 2014-12-31 46710160622014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune - Udhetim i brendshem Prefektura Elbasan vendim gjyqi