Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 11,800 2014-12-30 2014-12-31 17510940102014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura tatim Shtator 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 52,512 2014-12-30 2014-12-31 158110940102014 Paga baze - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Shkurt 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 53,378 2014-12-30 2014-12-31 16610940102014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Maj 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 24,923 2014-12-30 2014-12-31 16510940102014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura tatim Prill 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 24,974 2014-12-30 2014-12-31 174110940102014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Shtator 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 102,880 2014-12-30 2014-12-31 17110940102014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Gusht 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 52,343 2014-12-30 2014-12-31 168110940102014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Qershor 2009
  Prokuroria e rrethit Fier (0909) AEE Fier 1,356,000 2014-12-30 2014-12-31 43710280082014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Prokuroria 1028008 Likujdim fature
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) L.FELEQI Fier 97,800 2014-12-30 2014-12-31 30921110062014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Spitali Fier (0909) MESSER ALBAGASS SH.P.K Fier 146,800 2014-12-30 2014-12-31 88710130172014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune OKSIGJEN SPITALI FIER
  Parqet Kombetare Apolloni (0909) SIGTECH Fier 380,000 2014-12-30 2014-12-31 6610120642014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune Parku Apollon 1012064 mirembajtje
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) VED-ING Fier 340,428 2014-12-30 2014-12-31 1010100492014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KTHIM DETYRIME TE FALURA NGA DEGA E TATIMEVE FIER
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 28,910 2014-12-30 2014-12-31 17410940102014 Sherbime telefonike Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Shtator 2009
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 50,000 2014-12-30 2014-12-31 29921110042014 Paga baze - Paga me kontrate per kohe te kufizuar - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune TSTIM NE BURIM NGA DREJT E ARTIT DHE KULTURES FIER
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 22,502 2014-12-30 2014-12-31 17010940102014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat - Udhetim i brendshem - Uniforma dhe veshje te tjera speciale Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Korrik 2009
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 600,401 2014-12-30 2014-12-31 166110940102014 Te tjera transferta tek individet Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Maj 2009
  Bashkia Roskovec (0909) AMARA+A SH.P.K Fier 3,046,080 2014-12-30 2014-12-31 34821130012014 Elektricitet Bashkia Raskovec 2113001 likujdim fature
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 11,800 2014-12-31 2014-12-31 17910940102014 Paga baze TATIM PAGE ALUIZNI FIER DETYRIM I PRAPAMBETUR
  Komuna Levan (0909) S I L A Fier 298,200 2014-12-31 2014-12-31 45024140012014 Posta dhe sherbimi korrier K Levan Fier 2414001 likujdim fature
  Qendra Ekonomike Kultures (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 90,000 2014-12-30 2014-12-31 29821110042014 Udhetim i brendshem AKTIVITET SHTEPIA E KULTURES FIER