Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra e Punes Gjirokaster (1111) "SHTYPSHKRONJA ARGJIRO" Gjirokaster 9,900 2014-12-30 2014-12-31 25810250112014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar 1025011 Z.R.PUNESIMIT 1025011, KARTOLINA URIMI, UP NR 19 DT 22.12.2014, PV DT 22.12.2014, FATURA NR 715, DT 22.12.2014, FATURA NR SERIAL 18404658
  Bashkia Gjirokaster (1111) GEZIM SINO Gjirokaster 57,137 2014-12-30 2014-12-31 13421150032014 Paga baze Q.EKONOMIKE E ARSIMIT, QUMESHT, FATURA NR 63 DT 18.12.2014, FH NR 64 DT 18.12.2014, NR SERIAL 1768761
  Komuna Dropull I Siperm (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 15,000 2014-12-31 2014-12-31 262124530012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2453001 KOMUNA VRISERA TATIM NE BURIM PER ILIA PAPAILIA
  Bashkia Gjirokaster (1111) ALBANIAN COURIER Gjirokaster 7,200 2014-12-30 2014-12-31 575221150012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune
  Bashkia Gjirokaster (1111) BASHKIMI/L Gjirokaster 5,135,838 2014-12-30 2014-12-31 57221150012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,LOTI I -RE INFRASTRUKTURA RRUGORENE QYTET, FATURA NR 24 DT 01.12.2014, NR SERIAL 16062068, SIT NR 3
  Qendra Ekonomike Arsimit (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 10,000 2014-12-30 2014-12-31 14121150032014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 2115003 2115001 Q.EKONOMIKE E ARSIMIT, BOJE PRINTERI, FATURA NR 38 DT 30.11.2014, NR SERIAL 11349898
  Sp. Gramsh (0810) KOKLA SHPK Gramsh 12,000 2014-12-30 2014-12-31 50310130692014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1013069 Fat.nr.340.date:30.12.2014 nga Spitali Gramsh
  Bashkia Gramsh (0810) OSMANI/G Gramsh 500,755 2014-12-31 2014-12-31 81321140012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune 2114001 Fat.nr.13855523 dt:29.12.2014,situacion perundimtar, nga Bashkia Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gramsh 2,800 2014-12-30 2014-12-31 50510130692014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1013069 Djeta Engjell Bici nga Spitali Gramsh
  Komuna Kushove (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 15,000 2014-12-30 2014-12-31 22524380012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 2438001 Detyrim i Prapambetur Ndihme ekonomike nga Komuna Kushove
  Komuna Kodovjak (0810) KOMJANI G Gramsh 653,594 2014-12-31 2014-12-31 33124310012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2431001 Fat.nr.9703 dt:29.12.2014 nga Komuna Kodovjat
  Komuna Porocan (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 10,943 2014-12-30 2014-12-31 18524340012014 Paga baze - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per vjetersi ne pune 2434001 Sa paguar komision 0.6% postar nga Komuna Poroçan
  Komuna Porocan (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 31,240 2014-12-30 2014-12-31 18324340012014 Pagese paaftesie 2434001 Ndihme ekonomike Komuna Poroçan
  Sp. Gramsh (0810) FATMIR DRAGOTI Gramsh 45,220 2014-12-30 2014-12-31 50810130692014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.37.date:31.12.2013 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 5,000 2014-12-30 2014-12-31 50410130692014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1013069 Djeta Muharrem Murati Spitali Gramsh
  Komuna Pishaj (0810) SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Gramsh 16,480 2014-12-31 2014-12-31 538/124300012014 Paga baze 2430001 Fat nr.1375546 dt:18.11.2014
  Komuna Pishaj (0810) SADIKU/G Gramsh 100,000 2014-12-31 2014-12-31 58824300012014 Paga baze 2430001 Sa likujduar garanci defekti objekti "Ura kembesore fshati Liras nga Komuna Pishaj
  Komuna Pishaj (0810) ALBERT DAKARE Gramsh 300,000 2014-12-31 2014-12-31 5942430012014 Ndihme ekonomike 2300001 likujdim fature nr.14 date 31.12.2014 nga Komuna Pishaj
  Komuna Tunje (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 261,000 2014-12-30 2014-12-31 28724360012014 Ndihme ekonomike 2436001 Shperblim ndim ekonomike Komuna Tunje gramsh
  Komuna Kukur (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 1,410,700 2014-12-30 2014-12-31 27624320012014* Paga baze - Te tjera transferta tek individet Ndima Ekonomike Komuna Kukur Gramsh