Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Korce (1515) SAIMIR DERVISHI Korçe 8,096 2014-12-30 2014-12-31 21310100842014 Paga baze - Shtese page per pune jashte orarit DOGANA KORCE FOTOKOPJE DOKUMENTACIONI FAT 2 DATE 16.12.2014
  Bashkia Maliq (1515) VASHTEMIA Korçe 1,855,418 2014-12-31 2014-12-31 29121680012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIA MALIQ SITUACIONE PERFUNDIMTARE KANALIZIM I UJRAVE TE ZEZA FSHAT MALIQ FAT NR 186 DAT 30.12.2014
  Bordi i Kullimit Korce (1515) JOKLEN & CO Korçe 786,680 2014-12-30 2014-12-31 25110050722014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune BORDI I KULLIMIT KORCE REGJISTRIM I PRONAVE PRIVATE TE PALUAJTSHME NE ZVRPP FAT.58 DT 12.12.14
  Komuna Pojan (1515) SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Korçe 24,520 2014-12-30 2014-12-31 31025000012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune SIGURACION MJETI FAT NR 509 DT 30.10.2014. KOMUNA POJAN KORCE
  Gjykata e rrethit Kruje (0716) QAZIM MENECI Kruje 30,000 2014-12-30 2014-12-31 221102920142014 Posta dhe sherbimi korrier GJYKATA E RRETHIT KRUJE LIK I FATURES ME NR 81 NR SERIAL 09874932
  Gjykata e rrethit Kruje (0716) VODAFONE ALBANIA Kruje 24,057 2014-12-30 2014-12-31 22310290242014 Paga baze GJYKATA E RRETHIT KRUJE LIK I FATUREN ME NR 120525584 DT 30.12.2014 MBAJTUR NE PAGE
  Gjykata e rrethit Kruje (0716) SINTEZA CO Kruje 13,176 2014-12-30 2014-12-31 21510290242014 Paga baze GJYKATA E RRETHIT KRUJEN LIK I FATURES ME NR 2458 DT 29.12.2014
  Burgu Fushe-Kruje (0716) MAJLIND LAMÇE Kruje 153,600 2014-12-30 2014-12-31 24310140502014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SA LIK FAT NR 23 DT 29.12.2014 NGA BURGU F KRUJE
  Drejtoria e shendetit publik Kruje (0716) ZYRA PERMBARIMIT KRUJE Kruje 300,000 2014-12-30 2014-12-31 16010130322014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per vjetersi ne pune DSHP KRUJE LIK I FATURES ME NR 506 DT 01.11.2013 URDHER EKZEKUTIMI NR 553/H 01.12.2014
  Bashkia Fushe Kruje (0716) BANKA CREDINS Kruje 104,460 2014-12-30 2014-12-31 73221630012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SA LIK SHPRONSIME SIPAS VKM NR 571 DT 3.9.2014 NGA BASHKIA F KRUJE DOREZUAR LISTPAGESEN EN BANKE NGA XHEVAHIRE XHAFA ME NR DOK G15302065D
  Komuna Koder Thumane (0716) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kruje 32,292 2014-12-30 2014-12-31 33625230012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SA LIK PAGE E PRAPAMBETUR PER MUAJIN NENTOR 2013 NGA KOMUNA THUMANE DOREZUAR LISTPAGESEN NE BANKE NGA BARDHOK DODA ME NR DOK I70101022H
  Burgu Fushe-Kruje (0716) BANKA CREDINS Kruje 50,000 2014-12-31 2014-12-31 24510140502014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune sa lik ndihme per semundje nga burgu f kruje dorezuar listpagesen ne banke nga fatmir kuka me nr dok f50112078c
  Burgu Fushe-Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 400,000 2014-12-30 2014-12-31 23610140502014 Shtese page per funksionin 1014050 SA LIK DIFERENCE FAT NR 603425860 DT 8.11.2013 NGA BURGU F KRUJE ME KOD INST 1014050 DHE KOD KLIENTI DH0H080473060526 DHE NR KONTRATE H60526 PER MUAJI N TETOR 2013
  Sp. Kruje (0716) VINIPHARMA Kruje 840 2014-12-30 2014-12-31 62910130732014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DSHS "STEFAN GJONI "LIK I FATURES ME NR 124400921 DT 26.12.2014
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34525220012014 Pagese paaftesie - Te tjera transferta tek individet KOMUNA BUBQ PAGAT te prapambetura per periudh1-30 qershor 2014 DOREZON LISTPAGESEN NE BANKE SUZANA DACI ME NR DOK g35126043u
  Zyra e Punes Kruje (0716) ERIDION Kruje 11,448 2014-12-30 2014-12-31 26910250162014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ZYRA E PUNES KRUJE LIK I FATURES ME NR 124 DT 16.12.2014
  Bashkia Kruje (0716) K A C D E D J A Kruje 237,528 2014-12-30 2014-12-31 100121230012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIA KRUJE LIK 5% GARANCI PUNIMESH AKT I MARJES NE DOREZIM DT 22.09.2014
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kruje 104,050 2014-12-30 2014-12-31 29910051122014 Paga baze sa lik paga te prapambetura per muajin korrik 2012 nga qttb f kruje
  Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34125220012014 Sherbime te tjera SA LIK PAGA TE PRAPAMBETUR PER MUAJIN JANAR 2014 NGA KOMUNA BUBQ DOREZUAR LISTPAGESEN NE BANKE NGA SUZANA DACI ME NR DOK G35126043U
  Dogana Kukes (1818) NAZMI DIDA Kukes 58,200 2014-12-31 2014-12-31 20010100932014 Paga baze riparim gjeneratori ft46dt26.1.22014 S12211947Dogana Kukes