Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Korce (1515) All All 17,460,007.00 128 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 12,424 2014-05-07 2014-05-08 7410100152014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DEGA E THESARIT KORCE DIETA SHERBIMI
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 6,840 2014-05-07 2014-05-08 7010100152014 Sherbime te tjera DEGA E THESARIT KORCE TATIM BURIM
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEBT ENFORCEMENT SERVICE ALBANIA Korçe 458,400 2014-05-07 2014-05-08 7110100152014 Posta dhe sherbimi korrier DEGA E THESARIT KORCE VENDIM GJYQI APELIT NR.384DT.31.05.2012 PER MARKELANO MERSINI
  Dega e Thesarit Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 18,530 2014-05-07 2014-05-08 7310100152014 Elektricitet 1010015 DEGA E THESARIT KORCE ENERGJI KLIENTI NR.KR0A060008028935 DT.25.04.14
  Dega e Thesarit Korce (1515) ANDREA KATUNDI Korçe 64,560 2014-05-07 2014-05-08 6910100152014 Pagese paaftesie DEGA E THESARIT KORCE VENDIM GJYQI NR.41-2011-2070(1177) DT.09.05.2011 ILIA VESHOLLI
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 476,462 2014-05-02 2014-05-02 6310100152014 Sherbime telefonike DEGA E THESARIT KORCE PAGA PRILL 2014 KODI INSTITUC 1010015
  Dega e Thesarit Korce (1515) PROMO PRINT Korçe 35,880 2014-04-25 2014-04-29 6210100152014 Ndihme ekonomike - Pagese paaftesie DEGA E THESARIT KORCE MAT SPECIALE LIK FAT NR.48;DT.25.04.14
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 200 2014-04-21 2014-04-22 5810100152014 Paga baze DEGA E THESARIT KORCE PULLA PER GJYKATEN E APELIT KORCE
  Dega e Thesarit Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 6,839 2014-04-14 2014-04-15 5010100152014 Karburant dhe vaj DEGA E THESARIT KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001770099 DT 31.03.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) "LEKA" Korçe 106,200 2014-04-14 2014-04-15 5610100152014 Materiale per mbrojtjen e tokes, bimeve dhe kafsheve nga semundjet DEGA E THESARIT KORCE SHPENZIME LYERJE ZYRASH LIK FAT NR.31 DT.14.04.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 200 2014-04-08 2014-04-09 4810100152014 Shpenzime per honorare DEGA E THESARIT KORCE SHPENZIME PULLA PER GJYKATEN E RRETHIT KORCE
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 139,856 2014-04-07 2014-04-07 4710100152014 Sherbime telefonike DEGA E THESARIT KORCE PAGA KODI INSTITUC 1010015
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 24,848 2014-03-18 2014-03-19 4310100152014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve DEGA E THESARIT KORCE DIETA SHERBIMI
  Dega e Thesarit Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 6,785 2014-03-17 2014-03-18 4210100152014 Sherbime telefonike DEGA E THESARIT KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001770099 DT.28.02.14
  Dega e Thesarit Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 35,156 2014-03-05 2014-03-06 3210100152014 Pagese paaftesie DEGA E THESARIT KORCE PAGA E LEJE E PAKRYERSHKURT 2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 462,188 2014-03-05 2014-03-05 3110100152014 Paga baze DEGA E THESARIT KORCE PAGA SHKURT 2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 3,300 2014-02-18 2014-02-18 2610100152014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune DEGA E THESARIT KORCE SIG SHOQEROR 15% JANAR 2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 107,566 2014-02-17 2014-02-18 2410100152014. Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune DEGA E THESARIT KORCE TATIM BURIM
  Dega e Thesarit Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 6,677 2014-02-12 2014-02-13 2210100152014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DEGA E THESARIT KORCE TELEFON JANAR 2014 KLIENTI NR.310001770099
  Dega e Thesarit Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,276 2014-02-06 2014-02-07 160100152014 Pagese paaftesie DEGA E THESARIT KORCESHERBIM POSTAR LIK FAT NR.22 DT 31.01.2014