Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Korce (1515) All All 17,460,007.00 128 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 13,260 2014-07-09 2014-07-10 10610100552014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme DEGA E THESARIT KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.579 DT.30.06.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 200 2014-07-03 2014-07-04 10510100552014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DEGA E THESARIT KORCE SHPENZIME PER PULLA PER GJYKATEN E RRETHIT KORCE
  Dega e Thesarit Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 8,887 2014-06-16 2014-06-17 10010100152014 Subvencion per te nxitur punesimin (Shpenzime Korente) 1010015 DEGA E THESARIT KORCE ENERGJI KONTRATA NR.KR0A060008028935 DT.13.06.14
  Dega e Thesarit Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 6,118 2014-06-16 2014-06-17 10110100152014 Subvencion per te nxitur punesimin (Shpenzime Korente) DEGA E THESARIT KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001770099 DT.31.05.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 47,226 2014-06-13 2014-06-16 9910100152014 Elektricitet DEGA E THESARIT KORCE MATERIALE PASTRIMI LIK FAT NR.441;442 DT.12.06.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 1,349 2014-06-06 2014-06-09 9710100152014 Elektricitet DEGA E THESARIT KORCE GJOBE PER SIG SHOQ DHE INTERES
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 236 2014-06-06 2014-06-09 9810100152014 Elektricitet DEGA E THESARIT KORCE GJOBE PER TATIM PAGE DHE INTERES
  Dega e Thesarit Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 1,836 2014-06-05 2014-06-06 9010100152014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DEGA E THESARIT KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.471 DT.31.05.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 12,424 2014-06-05 2014-06-06 9110100152014 Elektricitet DEGA E THESARIT KORCE DIETA SHERBIMI
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEBT ENFORCEMENT SERVICE ALBANIA Korçe 35,357 2014-06-05 2014-06-06 8910100152014 Uje DEGA E THESARIT KORCE TARIFE PERMBARIMORE FAT NR.34 DT 07.05.2014 PER VENDIMIN NR.41-2012-775(486) DT.17.02.2012
  Dega e Thesarit Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 239,500 2014-06-02 2014-06-03 8810100152014 Udhetim i brendshem DEGA E THESARIT KORCE BURGIM I PADREJTE VENDIMI 41-2013-2048(1090) DT.08.05.2013 ELDIS ROKO NR.LLOG 0001052740 IBAN AL35202410030000000001052740
  Dega e Thesarit Korce (1515) PROMO PRINT Korçe 12,480 2014-06-02 2014-06-03 8510100152014 Karburant dhe vaj DEGA E THESARIT KORCE MATERIALE SPECIALE LIK FAT NR.56 DT.02.05.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 466,325 2014-06-02 2014-06-02 8410100152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DEGA E THESARIT PAGA MAJ 2014 KODI INSTITUC 1010015
  Dega e Thesarit Korce (1515) ARTAN SIMA Korçe 340,313 2014-05-20 2014-05-21 8310100152014 Paga baze DEGA E THESARIT KORCE TARIFE PEMBARIMORE FAT NR.5 DT.27.01.2014 PER VENDIMIN (1588)41-2012-2799 DT.06.06.2012
  Dega e Thesarit Korce (1515) ANDREA KATUNDI Korçe 6,840 2014-05-20 2014-05-21 8210100152014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune DEGA E THESARIT KORCE TARIFE PEMBARIMORE FAT NR.11 DT.09.04.2014 PER VENDIMIN NR.41-2011-2070(1177) DT.09.05.2011
  Dega e Thesarit Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 7,366 2014-05-14 2014-05-15 8010100152014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni DEGA E THESARIT KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001770099 DT.30.04.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) "TABAKU-2010" Korçe 842,593 2014-05-07 2014-05-08 6710100152014 Sherbime telefonike DEGA E THESARIT KORCE VENDIM GJYQI APELIT NR.528 DT.12.12.2011PER ILIR QOSEN
  Dega e Thesarit Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 5,280 2014-05-07 2014-05-08 6510100152014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DEGA E THESARIT KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.361 DT.30.04.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 72,720 2014-05-07 2014-05-08 6610100152014 Uje DEGA E THESARIT KORCE BLERJE BOJRA LIK FAT NR.251 DT.18.04.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 49,600 2014-05-07 2014-05-08 7210100152014 Paga baze DEGA E THESARIT KORCE TATIM BURIM