Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Korce (1515) All All 17,460,007.00 128 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 6,879 2014-10-13 2014-10-14 15010100152014 Shpenzime per pjesmarrje ne konferenca DEGA E THESARIT KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001770099 DT.30.09.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 200 2014-10-13 2014-10-14 14710100152014 Pjese kembimi, goma dhe bateri - Sherbime te tjera - Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit DEGA E THESARIT KORCE SHPENZIME PER PULLA GJYKATEN E APELIT KORCE
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 200 2014-10-13 2014-10-14 14810100152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DEGA E THESARIT KORCE SHPENZIME PER PULLA GJYKATEN E APELIT KORCE
  Dega e Thesarit Korce (1515) ERION GJATA Korçe 9,300 2014-10-13 2014-10-14 14910100152014 Sherbime telefonike DEGA E THESARIT KORCE KANCELARI LIK FAT NR.42 DT.13.10.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 17,700 2014-10-06 2014-10-07 14410100152014 Paga baze DEGA E THESARIT KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.911 DT.30.09.14
  Dega e Thesarit Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 16,800 2014-10-06 2014-10-06 14510100152014 Shpenzime per honorare 1010015 DEGA E THESARIT KORCE ENERGJI LIK FAT KLIENTI NR.KR0A060008028935 DT.01.10.14DT.30.09.14
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 6,924 2014-10-02 2014-10-03 14310100152014 Posta dhe sherbimi korrier DEGA E THESARIT KORCE DIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1010015
  Dega e Thesarit Korce (1515) ERION GJATA Korçe 16,000 2014-10-01 2014-10-02 14210100152014 Paga baze DEGA E THESARIT KORCE RIPARIM FOTOKOPJE LIK FAT NR.37 DT.24.09.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) ERION GJATA Korçe 5,700 2014-09-18 2014-09-19 13710100152014 Sherbime telefonike DEGA E THESARIT KORCE MATERIALE PASTRIMI LIK FAT NR.33 DT.15.09.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 3,000 2014-09-15 2014-09-17 13610100152014 Kancelari DEGA E THESARIT KORCE SHPENZIME PER PULLA GJYKATEN E RRETHIT KORCE
  Dega e Thesarit Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 41,232 2014-09-12 2014-09-15 13510100152014 Udhetim i brendshem DEGA E THESARIT KORCE KANCELARI LIK FAT NR.674;675 DT.11.09.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 9,540 2014-09-08 2014-09-09 12810100152014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DEGA E THESARIT KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.799 DT.31.08.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 16,329 2014-09-09 2014-09-09 13010100152014 Blerje dokumentacioni 1010015 DEGA E THESARIT KORCE ENERGJI KONTRATA NR.KR0A060008028935 GUSHT 2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) DONALDA KELLEZI Korçe 24,999 2014-08-18 2014-08-19 12610100152014 Pagese paaftesie DEGA E THESARIT KORCE MATERIALE SPECIALE (LULE) LIK FAT NR.64 DT.15.08.14
  Dega e Thesarit Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 5,712 2014-08-18 2014-08-19 12510100152014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DEGA E THESARIT KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001770099 DT.31.07.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 8,154 2014-08-07 2014-08-08 11910100152014 Paga baze DEGA E THESARIT SHERBIM POSTAR FAT NR 686 DAT 31.07.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 496,799 2014-08-01 2014-08-01 11710100152014 Uje DEGA E THESARIT KORCE PAGA KORRIK 2014 KODI INSTITUC 1010015
  Dega e Thesarit Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 200 2014-07-21 2014-07-22 11410100152014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme DEGA E THESARIT KORCE SHPENZIME PER PULLA PER GJYKATEN E APELIT KORCE
  Dega e Thesarit Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 5,535 2014-07-21 2014-07-22 11510100152014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve DEGA E THESARIT KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001770099 DT.30.06.2014
  Dega e Thesarit Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 21,739 2014-07-09 2014-07-10 11210100552014 Udhetim i brendshem 1010015 DEGA E THESARIT KORCE ENERGJI KONTRATA NR.KR0A060008028935 QERSHOR 2014