Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Diber (0606) All All 55,635,346.00 138 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Diber (0606) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Diber 16,800 2014-12-12 2014-12-12 17520460012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit K.QARKUT 2046001sig mjeti fat nr 72 date 30.09.14
  Qarku Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 100,000 2014-12-12 2014-12-12 19420460012014 Te tjera transferta tek individet K.QARKUT 2046001nd.finac sipas vend. te kshillit nr 81 date 31.10.14
  Qarku Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 400,000 2014-12-10 2014-12-11 19220460122014 Te tjera transferta tek individet K.QARKUT 2046001 nd.financiare sipas vend. nr 76,77 date 31.10.14
  Qarku Diber (0606) AMADES TRAVEL END TOURS Diber 475,900 2014-12-11 2014-12-11 19620460012014 Udhetim jashte shtetit K.QARKUT 2046001 BILETA UDHETIMI JASHTE SHTETIT
  Qarku Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 300,000 2014-12-10 2014-12-11 19320460012014 Te tjera transferta tek individet K.QARKUT 2046001 nd.financiare sipas vend. nr 78,80 date 31.10.14
  Qarku Diber (0606) NDREGJONI Diber 1,587,996 2014-12-11 2014-12-11 17320460122014 Shpenz. per rritjen e AQT - makina K.QARKUT 2046001 blerje autoveture fat nr 99 date 22.09.14
  Qarku Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 5,910 2014-12-11 2014-12-11 11420460122014 Sherbime telefonike RR RURALE telefon nentor 2014
  Qarku Diber (0606) NDREGJONI Diber 2,388,000 2014-12-11 2014-12-11 17420460012014 Shpenz. per rritjen e AQT - makina K.QARKUT 2046001 BLERJE AUTO VETURE FAT NR 100 DATE 24.09.14
  Qarku Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 2,670,082 2014-12-05 2014-12-05 18320460012014 Shtese page per vjetersi ne pune K.QARKUT 2046001 PAGA NETO nentor 2014
  Qarku Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 147,382 2014-12-05 2014-12-05 18420460012014 Paga baze K.QARKUT 2046001 PAGA NETO nentor 2014
  Qarku Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 237,029 2014-12-05 2014-12-05 18520460012014 Paga baze K.QARKUT 2046001 PAGA NETO nentor 2014
  Qarku Diber (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 16,245 2014-11-25 2014-11-26 18220460012014 Elektricitet 2046001 K.QARKUT 2046001 energji c 44847
  Qarku Diber (0606) NDERMARRJA UJESJELLESI PESHKOPI Diber 6,930 2014-11-18 2014-11-19 17720460012014 Uje K.QARKUT 2046001UJI TETOR 2014
  Qarku Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 23,830 2014-11-18 2014-11-19 17820460012014 Sherbime telefonike K.QARKUT 2046001TELEFON TETOR 2014
  Qarku Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 157,800 2014-11-18 2014-11-19 18020460012014 Udhetim i brendshem K.QARKUT 2046001 DJETA TETOR 2014
  Qarku Diber (0606) GOLDEN TRAVEL Diber 99,120 2014-11-18 2014-11-19 17620460012014 Udhetim jashte shtetit K.QARKUT 2046001 BILETA UDHETIMI
  Qarku Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 25,700 2014-11-18 2014-11-19 18120460012014 Udhetim i brendshem K.QARKUT 2046001 DJETA TETOR 2014
  Qarku Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 14,304 2014-11-18 2014-11-19 17920460012014 Posta dhe sherbimi korrier K.QARKUT 2046001POSTA TETOR 2014
  Qarku Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 237,029 2014-11-06 2014-11-06 16620460012014 Shtese page per vjetersi ne pune K.QARKUT 2046001 PAGA NETO tetor 2014
  Qarku Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 2,626,341 2014-11-06 2014-11-06 16420460012014 Paga baze K.QARKUT 2046001 PAGA NETO tetor 2014