Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) All All 12,200,343.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) AVDI HAZIZ ALLA Librazhd 9,400 2014-12-29 2014-12-30 14221280022014 Shpenzime te tjera transporti GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.07 DT:09.12.2014 SHËRBIME MAKINE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 21,700 2014-12-29 2014-12-30 14321280022014 Sherbime te tjera GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.31 DT:27.12.2014 BLERJE MATERIALE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ARJAN XHEPI Librazhd 9,450 2014-12-29 2014-12-30 14421280022014 Sherbime te tjera GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.26 DT:03.10.2014 BLERJE MATERIALE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 620,040 2014-12-17 2014-12-18 14021280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT SHTATOR 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 144,728 2014-12-17 2014-12-18 13921280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT SHTATOR 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 30,942 2014-12-17 2014-12-18 14121280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,LEJE E ZAKONSHME MEHMET BARDHOSHI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FRAN - OIL Librazhd 400,000 2014-12-17 2014-12-18 13821280022014 Karburant dhe vaj GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.927 DT:30.05.2013 KARBURANT
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Librazhd 13,709 2014-12-03 2014-12-03 13721280022014 Elektricitet 2128002 GJELBERIMI LB,ENERGJI ELEKTRIKE JANAR-DHJETOR 2013,JANAR-NENTOR 2014 KODI I KLIENTIT ELOL210157123093
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAMAZAN N. BICAKU Librazhd 16,160 2014-11-19 2014-11-19 13621280022014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.35 DATË 26.07.2014 SHËRBIME NË MAKINË
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) AVDI HAZIZ ALLA Librazhd 13,900 2014-11-19 2014-11-19 13521280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.06 DATË 01.09.2014 PJESË MAKINE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ZYHDI SEJDINI Librazhd 6,000 2014-10-29 2014-10-30 11621280022014 Materiale per mbrojtjen e tokes, bimeve dhe kafsheve nga semundjet GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.22 DATE 23.10.2014 INSEKTICIDE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 640,817 2014-10-29 2014-10-30 13421280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT GUSHT 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 144,728 2014-10-29 2014-10-30 13321280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT GUSHT 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAMAZAN N. BICAKU Librazhd 16,080 2014-10-23 2014-10-23 12221280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.34 DATE 27.07.2014 PJESE KEMBIMI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) "LULI" SHPK Librazhd 38,400 2014-10-23 2014-10-23 13121280022014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.24 DATE 01.08.2014 MATERIALE PER MIREMBAJTJE URE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ALB - SIGURACION Librazhd 73,160 2014-10-23 2014-10-23 12721280022014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.117 DATE 09.06.2014 SIGURACION MAKINE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ARJAN XHEPI Librazhd 14,650 2014-10-23 2014-10-23 13221280022014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.25 DATE 19.09.2014 MATERIALE NDERTIMI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) DILAVER TERZIU Librazhd 9,500 2014-10-23 2014-10-23 11721280022014 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.106 DATE 30.08.2014 BOJE PRINTERI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) "LULI" SHPK Librazhd 49,980 2014-10-23 2014-10-23 12921280022014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.13 DATE 14.06.2014 BLERJE GELQERE PA SHUAR
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) "LULI" SHPK Librazhd 49,200 2014-10-23 2014-10-23 12421280022014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.23 DATE 01.08.2014 MATERIALE PER MIREMBAJTJE STOLASH