Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) All All 12,200,343.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) AVDI HAZIZ ALLA Librazhd 9,900 2014-10-23 2014-10-23 11821280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.1 DATE 14.07.2014 PJESE MAKINE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) DEGA E TATIM TAKSAVE LIBRAZHD Librazhd 3,000 2014-10-23 2014-10-23 12021280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,TATIM NDIHME PER RAST VDEKJE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 29,450 2014-10-23 2014-10-23 12321280022014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.19 DATE 29.09.2014 PAISJE TEKNIKE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) "LULI" SHPK Librazhd 251,400 2014-10-23 2014-10-23 12521280022014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.26 DATE 01.08.2014 MATERIALE PER MIREMBAJTJE OBJEKTEVE KOPSHTE-ÇERDHE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 27,000 2014-10-23 2014-10-23 11921280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,NDIHME PER RAST VDEKJE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 32,060 2014-10-23 2014-10-23 13021280022014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.23 DATE 27.09.2014 PAISJE TEKNIKE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 11,500 2014-10-23 2014-10-23 12821280022014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.26 DATE 13.10.2014 QESE PLASTIKE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) AVDI HAZIZ ALLA Librazhd 25,200 2014-10-23 2014-10-23 12621280022014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.04 DATE 14.07.2014 SHERBIME NE MAKINAT E TRANSPORTIT
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAMAZAN N. BICAKU Librazhd 19,500 2014-10-23 2014-10-23 12121280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,LIK.FAT.NR.31 DATE 08.07.2014 PJESE KEMBIMI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) HALIT CANI Librazhd 50,000 2014-09-26 2014-09-29 11521280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,NDALESE PER LLOGARI TE MYZEJEN LUTFI JUGU PRILL MAJ QERSHOR,KORRIK,GUSHT 2014.
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 600,504 2014-09-26 2014-09-26 11321280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT KORRIK 2014.
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 144,728 2014-09-26 2014-09-26 11421280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT KORRIK 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 6,300 2014-09-04 2014-09-05 11121280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,PJESE KEMBIMI LIK.FAT.NR.44 DATE 21.08.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 27,000 2014-09-04 2014-09-05 11221280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,PJESE KEMBIMI LIK.FAT.NR.15 DATE 27.08.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 144,728 2014-07-16 2014-07-17 9921280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT QERSHOR 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 620,040 2014-07-16 2014-07-17 9821280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT MAJ 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 620,040 2014-07-16 2014-07-17 10021280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT QERSHOR 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 144,728 2014-07-16 2014-07-17 9721280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT MAJ 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) DEGA E TATIM TAKSAVE LIBRAZHD Librazhd 5,000 2014-07-11 2014-07-14 9621280022014 Te tjera shperblime per personelin GJELBERIMI LB,TATIM NDIHME NE RAST VDEKJE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ALPHA BANK -- ALBANIA Librazhd 45,000 2014-07-11 2014-07-14 9521280022014 Te tjera shperblime per personelin GJELBERIMI LB,NDIHME NE RAST VDEKJE