Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) All All 12,200,343.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAMAZAN N. BICAKU Librazhd 22,460 2014-07-01 2014-07-02 9121280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,LIK.FATURE PJESE KEMBIMI DHE RIPARIM MAKINE NR.24 DATE 25.03.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) LUTFIJE BAHITI Librazhd 9,800 2014-07-01 2014-07-02 7421280022014 Kancelari GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.26 DATE 09.01.2014 KANCELARI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 68,565 2014-07-01 2014-07-02 8721280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.42 DATE 11.03.2014 SHERBIME MAKINE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 144,728 2014-06-10 2014-06-10 6621280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT PRILL 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 620,040 2014-06-10 2014-06-10 6521280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT PRILL 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) AGIM HASBALLA Librazhd 84,600 2014-05-22 2014-05-22 6421280022014 Sherbime te tjera GJELBERIMI LB,LIK FATURE NR.25 GATE 14.05.2014 BLERJE HIDROMAT
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 144,072 2014-05-12 2014-05-13 5721280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT MARS 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 619,152 2014-05-12 2014-05-13 5821280022014 Paga baze GJELBERIMI LB,PAGAT E MUAJIT MARS 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) AGIM HASBALLA Librazhd 9,720 2014-04-25 2014-04-28 4421280022014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike GJELBERIMI LB,BLERJE HIDROMAT
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 83,390 2014-04-25 2014-04-28 5321280022014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore GJELBERIMI LB,BLERJE MATERIALESH
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ANDONETA BITA Librazhd 45,550 2014-04-25 2014-04-28 4921280022014 Karburant dhe vaj GJELBERIMI LB,BLERJE PJESE KEMBIMI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) AGIM HASBALLA Librazhd 46,200 2014-04-25 2014-04-28 4621280022014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GJELBERIMI LB,BLERJE KLOR
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 42,950 2014-04-25 2014-04-28 5221280022014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale GJELBERIMI LB,BLERJE MATERIALESH
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ANDONETA BITA Librazhd 19,400 2014-04-25 2014-04-28 4521280022014 Karburant dhe vaj GJELBERIMI LB,PJESE KEMBIMI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ARJAN XHEPI Librazhd 48,960 2014-04-25 2014-04-28 4721280022014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GJELBERIMI LB,BLERJE MATERIALE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) LUTFIJE BAHITI Librazhd 9,860 2014-04-25 2014-04-28 5421280022014 Kancelari GJELBERIMI LB,KANCELARI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ARJAN XHEPI Librazhd 3,900 2014-04-25 2014-04-28 4821280022014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GJELBERIMI LB,BLERJE MATERIALE ELEKTRIKE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 53,360 2014-04-25 2014-04-28 5121280022014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale GJELBERIMI LB,BLERJE DEKORESH
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) AVDI HAZIZ ALLA Librazhd 10,000 2014-04-25 2014-04-28 5521280022014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit GJELBERIMI LB,RIPARIM MAKINE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FRAN - OIL Librazhd 500,000 2014-04-25 2014-04-28 5621280022014 Karburant dhe vaj GJELBERIMI LB,BLERJE KARBURANT