Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) All All 12,200,343.00 94 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 54,700 2014-07-01 2014-07-02 8621280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.4 DATE 13.06.2014 PJESE KEMBIMI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) MUZHAQI/L Librazhd 49,920 2014-07-01 2014-07-02 7721280022014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.15 DATE 17.04.2014 SISTEMIM FUSHES MBETJEVE URBANE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) "ALBA" Librazhd 79,200 2014-07-01 2014-07-02 7821280022014 Karburant dhe vaj GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.63 DATE 27.05.2014 LUBRIFIKANTE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ILIR QOSJA Librazhd 9,500 2014-07-01 2014-07-02 8421280022014 Shpenzime te tjera transporti GJELBERIMI LB,RIPARIM MAKINE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAMAZAN N. BICAKU Librazhd 9,240 2014-07-01 2014-07-02 9221280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,LIK.FATURE PJESE KEMBIMI DHE RIPARIM MAKINE NR.27 DATE 14.05.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FERRO MUKA Librazhd 27,000 2014-07-01 2014-07-02 8821280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.2 DATE 20.04.2014 PJESE KEMBIMI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) GENTIAN GULA Librazhd 5,180 2014-07-01 2014-07-02 7321280022014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.2 DATE 03.04.2014 MATERIALE PASTRIMI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RUZHDI BAJRAMI Librazhd 17,500 2014-07-01 2014-07-02 8221280022014 Sherbime telefonike GJELBERIMI LB,LIDHJE INTERNETI
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) CEZ SHPERNDARJE Librazhd 14,696 2014-07-01 2014-07-02 8521280022014 Elektricitet 2128002 GJELBERIMI LB,ENERGJI ELEKTRIKE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) AGIM HASBALLA Librazhd 38,480 2014-07-01 2014-07-02 9321280022014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore GJELBERIMI LB,LIK.FATURE MATERIALE TE NDRYSHME NDERTIMI NR.33 DATE 16.10.2013
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 29,520 2014-07-01 2014-07-02 8121280022014 Sherbime te tjera GJELBERIMI LB,ANTIDOTE VITI 2013
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ANDONETA BITA Librazhd 5,550 2014-07-01 2014-07-02 7221280022014 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.33 DATE 25.03.2014 ZINXHIR MOTORSEKE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ARJAN XHEPI Librazhd 38,000 2014-07-01 2014-07-02 7521280022014 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.13 DATE 30.04.2014 PAISJE ELEKTRIKE
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) AVDI HAZIZ ALLA Librazhd 29,000 2014-07-01 2014-07-02 9421280022014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit GJELBERIMI LB,LIK.FATURE RIPARIM MAKINE NR.27 DATE 27.02.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) FRAN - OIL Librazhd 179,869 2014-07-01 2014-07-02 8321280022014 Karburant dhe vaj GJELBERIMI LB,NAFTE KONTRATE DATE 30.05.2013
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) NDERMARRJA UJSJELLSIT/L Librazhd 118,159 2014-07-01 2014-07-02 8921280022014 Uje GJELBERIMI LB,LIK.FATURE UJE NR.9 DATE 25.05.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAMAZAN N. BICAKU Librazhd 44,560 2014-07-01 2014-07-02 9021280022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri GJELBERIMI LB,LIK.FATURE PJESE KEMBIMI DHE RIPARIM MAKINE NR.19 DATE 17.11.2013
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 2,160 2014-07-01 2014-07-02 8021280022014 Sherbime te tjera GJELBERIMI LB,ANTIDOTE VITI 2013
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) ALBTELEKOM SH.A. Librazhd 8,423 2014-07-01 2014-07-02 7921280022014 Sherbime telefonike GJELBERIMI LB,TELEFON NENTOR 2012-PRILL 2013
  Nd-ja Komunale Banesa (0821)/Agjensi e Puneve Publike (0821) AGIM HASBALLA Librazhd 19,230 2014-07-01 2014-07-02 7621280022014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore GJELBERIMI LB,LIK.FATURE NR.38 DATE 17.10.2013 MATERIALE NDERTIMI