Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) All All 11,286,614.00 120 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 3,000 2014-12-23 2014-12-24 18610940112014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1094011paisje kompjuterike ft76dt15.12...2014 seria 7116607 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 9,000 2014-12-23 2014-12-24 18710940112014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1094011paisje kompjuterike ft75dt15.12...2014 seria 7116607 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) DRITAN DOMI Kukes 9,500 2014-12-23 2014-12-24 16710940112014 Sherbime te tjera 1094011sherbime ft10dt05.12...2014 seria 7116607 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) FREDIA Kukes 60,000 2014-12-23 2014-12-24 18810940112014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre 1094011paisje Zyre ft370dt22.12...2014 seria 14255974 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 659,250 2014-12-23 2014-12-24 189101940112014 Rimbursim i Bonove te Privatizimit per legalizimin e objekteve informale, Te Dala 1094011 Aluizmi Kukes Rimbursim pagesave me bono muaji dhjetor 2014 Bordoroja
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-12-17 2014-12-18 18510940112014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1094011matriale s5440189dt19..12..2013 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-12-17 2014-12-18 18210940112014 Sherbime te printimit dhe publikimit 1094011sherbim fotokopjo s5440190 dt19..12..2013 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-12-17 2014-12-18 18310940112014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1094011 matriale fat s5440187 dt19..12..2013 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 18,000 2014-12-17 2014-12-18 18010940112014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1094011 gaz per ngrohje fats12232956 Nr 6dt03..01.2013 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-12-17 2014-12-18 842010940112014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1094011 matriale fat s5440188 dt19..12..2013 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 31,450 2014-12-17 2014-12-18 18110940112014 Karburant dhe vaj karburant fat seria 12232956 dt03.01.2013 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 98,002 2014-12-16 2014-12-17 179101940112014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji dhjetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) NAZMI DIDA Kukes 432,000 2014-12-15 2014-12-16 17010940112014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre 1094011sherbime ft34dt 11.12.2014 seria 12233935 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PC STORE Kukes 468,000 2014-12-15 2014-12-16 16810940112014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1094011sherbime ft22dt25.11..2014 seria 18923801 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) MARSI sh p k Kukes 468,000 2014-12-15 2014-12-16 16910940112014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre 1094011sherbime ft392dt 11.12..2014 seria 13600494 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 18,021 2014-12-16 2014-12-16 165101940112014 Sherbime te tjera 1094011 Aluizmi Kukes bordoroja muaji dhjetor 2014 sherbim pastrimi
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) K.T.V. KUKES Kukes 4,000 2014-12-16 2014-12-16 17310940112014 Sherbime te printimit dhe publikimit 1094011 Aluizni Kukes likujdim pjesor fat nr 132 dt 01.12.2014 seria 17837361
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 3,120 2014-12-15 2014-12-15 16610940112014 Sherbime telefonike 1094011 lik telefoni ft 719011853 dt30.11.2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 53,560 2014-12-12 2014-12-15 171101940112014 Udhetim i brendshem 1094011 Aluizmi Kukes djeta personeli muaji nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 6,000 2014-12-12 2014-12-15 172101940112014 Udhetim i brendshem 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji nentor 2014