Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) All All 11,286,614.00 120 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 26,909 2014-11-03 2014-11-03 133101940112014 Paga baze 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 16,600 2014-11-03 2014-11-03 13610941102014 Udhetim i brendshem 1094011 Aluizmi Kukes djeta personeli muaji Tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 19,420 2014-11-03 2014-11-03 132101940112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 1,200 2014-10-07 2014-10-17 12010940112014 Uje 1094011 lik uji ft 502 dt 30.09.2014 seria1719372dt 20.09.2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 1,400 2014-10-16 2014-10-17 13010940112014 Sherbime telefonike 1094011 lik telefoni ft 71853114 dt30.09.2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 9,000 2014-10-08 2014-10-09 12310940112014 Kancelari 1094011 toneri fat nr 62 dt08.10.2014seria544071 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 9,750 2014-10-08 2014-10-09 12210940112014 Kancelari 1094011 toneri fat nr 61 dt08.10.2014seria544070Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 23,400 2014-10-08 2014-10-09 12410940112014 Udhetim i brendshem 1094011 Aluizmi Kukes djeta personeli muaji shtator 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 5,094 2014-10-07 2014-10-07 12110940112014 Posta dhe sherbimi korrier 1094011 shp postare fat 639 dt 30.09.2014- Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 3,600 2014-10-03 2014-10-03 11810940112014 Uje 1094011 lik uji ft 314-375-431 dt 30.08...2014Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) MARSI sh p k Kukes 195,600 2014-10-03 2014-10-03 11610940112014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike 1094011bl potreti te presidentitsherbim lyerje fat Nr 373 seria 1260475 dt 22.09.2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) VODAFONE ALBANIA Kukes 2,022 2014-10-03 2014-10-03 119101940112014 Paga baze 1094011 Aluizmi Kukes shp tel vodafon muaji gusht 2014 Bordoroja
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 40,974 2014-10-03 2014-10-03 11710940112014 Posta dhe sherbimi korrier 1094011 Sh,postar ft 575-491-327dt31.08.2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 407,570 2014-10-01 2014-10-01 113101940112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji SHTATOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 26,929 2014-10-01 2014-10-01 114101940112014 Paga baze 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji shtator 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 23,789 2014-10-01 2014-10-01 115101940112014 Paga baze 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji shtator 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 3,000 2014-09-16 2014-09-16 11210940112014 Sherbime telefonike 1094011 lik telefoni ft 718341468 dt31.08.2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 9,700 2014-09-15 2014-09-15 11110940112014 Kancelari kancelari(tela aktesh) ft 58dt12.09.2014 S5440068 Aluzni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) VODAFONE ALBANIA Kukes 1,796 2014-09-08 2014-09-08 105101940112014 Paga baze 1094011 Aluizmi Kukes shp tel vodafon muaji korrik 2014 Bordoroja
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 64,800 2014-09-03 2014-09-04 10410940112014 Udhetim i brendshem 1094011 Aluizmi Kukes djeta personeli muaji gusht 2014