Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) All All 11,286,614.00 120 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 18,535 2014-06-03 2014-06-03 6910940112014 Elektricitet 1094011 Sh,postar ft 797dt31.12.2013,ft 35,101,179,260 J-Prill-2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) "KERXHALIU" Kukes 9,960 2014-06-03 2014-06-03 6710940112014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese bl potreti te presidentit ft21dt16.05.2014 S11317423 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) C O L O M B O Kukes 34,700 2014-06-03 2014-06-03 6810940112014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit bl tonera ft652dt13.05.2014 S15364601 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 312,319 2014-06-02 2014-06-02 6210940112014 Posta dhe sherbimi korrier 1094011 paga muaji maj-2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 6,500 2014-06-02 2014-06-02 6510940112014 Uje 1094011 dieta muaji maj-2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 24,029 2014-06-02 2014-06-02 6310940112014 Shtese page per funksionin 1094011 paga muaji maj-2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 27,249 2014-06-02 2014-06-02 6410940112014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1094011 paga muaji maj-2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 68,100 2014-06-02 2014-06-02 66109400112014 Posta dhe sherbimi korrier 1094011 dieta muaji maj-2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-05-02 2014-05-05 5510940112014 Shpenzime per pritje e percjellje 1094011 kancelari ft51dt07.04.2014 seria 05440059 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 139,960 2014-05-02 2014-05-05 5110940112014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1094011 lend djegse fatura nr 93 dt 10.04.2014seria12233043 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-05-02 2014-05-05 5410940112014 Paga baze 1094011sherbime ft50dt07.04.2014 seria 05440058 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 56,700 2014-05-02 2014-05-02 52101940112014 Uje 1094011 Aluizmi Kukes paga djeta personeli muaji prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 6,300 2014-05-02 2014-05-02 53101940112014 Sherbime telefonike 1094011 Aluizmi Kukes djeta personeli muaji prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 24,029 2014-05-02 2014-05-02 50101940112014 Te tjera transferta tek individet 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji prill 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BOGDANI / KUKES Kukes 200,000 2014-04-11 2014-04-14 4210940112014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1094011 Aluizni Kukes likujdim pjesor fat nr 93 dt 10.04.2014 seria 12233043
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 9,800 2014-04-07 2014-04-08 4110940112014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksionin e porteve 1094011 toneri fat nr 46 dt 5440200 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 354,082 2014-04-01 2014-04-01 36101940112014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1094011 Aluizmi Kukes paga djeta personeli muaji mars 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 33,549 2014-04-01 2014-04-01 37101940112014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji mars 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-03-26 2014-03-26 3310940112014 Shpenzime te tjera transporti kancelari(dosje) ft43dt23.03.2014 S5440197 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-03-26 2014-03-26 3210940112014 Ilaçe dhe materiale mjeksore shp printimi ft42dt21.03.2014S5440196 Aluizni Kukes