Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) All All 11,286,614.00 120 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 354,082 2014-04-01 2014-04-01 36101940112014 Udhetim i brendshem 1094011 Aluizmi Kukes paga djeta personeli muaji mars 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 33,549 2014-04-01 2014-04-01 37101940112014 Paga baze 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji mars 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BESIM AXHAMI Kukes 10,000 2014-03-27 2014-03-28 3010940112014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave riparime ft 3dt20.03.2014 Seri5929657 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-03-26 2014-03-26 3310940112014 Kancelari kancelari(dosje) ft43dt23.03.2014 S5440197 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-03-26 2014-03-26 3210940112014 Sherbime te printimit dhe publikimit shp printimi ft42dt21.03.2014S5440196 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 9,000 2014-03-26 2014-03-26 3410940112014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme materiale (Antiviruse) ft44dt24.03.2014S5440198 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-03-26 2014-03-26 3110940112014 Sherbime telefonike shp telefonike ft41dt20.03.2014S5440195 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) VALDRIN Kukes 10,000 2014-03-26 2014-03-26 2910940112014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme materiale(UPS) ft69dt25.03.2014S11319691 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 10,000 2014-03-26 2014-03-26 3510940112014 Sherbime te tjera sherbime ft45dt26.03.2014 S5440199 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 350,135 2014-03-03 2014-03-04 22101940112014 Unspecified 1094011 Aluizmi Kukes djeta personeli muaji shkurt 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 13,760 2014-03-03 2014-03-04 21101940112014 Unspecified 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji shkurt 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 75,365 2014-03-03 2014-03-04 20101940112014 Unspecified 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji shkurt 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA E TIRANES Kukes 32,335 2014-02-03 2014-02-04 11101940112014 Unspecified 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji janar 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 62,428 2014-02-03 2014-02-04 12101940112014 Unspecified 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji janar 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 41,300 2014-02-03 2014-02-04 1310940112014 Unspecified 1094011 Aluizmi Kukes djeta personeli muaji janar 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 263,827 2014-02-03 2014-02-04 1010940112014 Unspecified 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji janar 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 44,200 2014-01-30 2014-01-30 9101940112014 Unspecified 1094011 Aluizmi Kukes djeta personeli muaji janar 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 245,428 2014-01-16 2014-01-16 1101940112014 Unspecified 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji dhjetor 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 65,127 2014-01-16 2014-01-16 2101940112014 Unspecified 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji dhjetor 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA E TIRANES Kukes 72,260 2014-01-16 2014-01-16 3101940112014 Unspecified 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji dhjetor 2013