Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) All All 11,286,614.00 120 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 5,388 2014-12-11 2014-12-12 15810940112014 Posta dhe sherbimi korrier 1094011 Sh,postar ft 790dt30.11.2014 seria 125977896Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 907,000 2014-12-11 2014-12-11 159101940112014 Rimbursim i Bonove te Privatizimit per legalizimin e objekteve informale, Te Dala 1094011 Aluizmi Kukes Rimbursim pagesave me bono muaji dhjetor 2014 Bordoroja
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 1,200 2014-12-04 2014-12-05 15710940112014 Uje 1094011 lik uji ft 622 dt 27.11..2014 seria17179494 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 375,989 2014-12-01 2014-12-01 15210940112014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta 1094011 Aluizmi Kukes paga muaji nentor-2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 26,939 2014-12-01 2014-12-01 15310940112014 Paga baze 1094011 Aluizmi Kukes paga nentor-2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) VODAFONE ALBANIA Kukes 4,767 2014-12-01 2014-12-01 15510940112014 Paga baze 1094011 Aluizmi Kukes lik telef vodafon tetor-2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 39,700 2014-12-01 2014-12-01 15110940112014 Udhetim i brendshem 1094011 Aluizmi Kukes dieta shtator-tetor-2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 17,782 2014-12-01 2014-12-01 15410940112014 Sherbime te tjera 1094011 Aluizmi Kukes sherbim pastrimi muaji nentor-2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 405,000 2014-11-26 2014-11-26 150101940112014 Rimbursim i Bonove te Privatizimit per legalizimin e objekteve informale, Te Dala 1094011 Aluizmi Kukes Rimbursim pagesave me bono muaji nentor 2014 Bordoroja
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 9,900 2014-11-13 2014-11-13 14910940112014 Kancelari 1094011 kancelari qese plastike fat Nr 70 dt 10..11.2014Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 4,600 2014-11-13 2014-11-13 14710940112014 Sherbime telefonike 1094011 Sh,postar ft 147dt13.11.2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) PERPARIM ELEZI Kukes 9,900 2014-11-13 2014-11-13 14810940112014 Kancelari 1094011 kancelari fat Nr 71 dt 13.11.2014Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 360,000 2014-11-10 2014-11-10 145101940112014 Rimbursim i Bonove te Privatizimit per legalizimin e objekteve informale, Te Dala 1094011 Aluizmi Kukes Rimbursim pagesave me bono muaji nentor 2014 Bordoroja
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 15,738 2014-11-10 2014-11-10 14610940112014 Posta dhe sherbimi korrier 1094011 Sh,postar ft 712dt31.10.2014seria12586419 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 1,200 2014-11-05 2014-11-06 13810940112014 Uje 1094011 lik uji ft 567 dt 31.10.2014 seria17179439 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 16,600 2014-11-05 2014-11-05 136.10940112014 Udhetim i brendshem 1094011 dieta muaji tetor 2014 Aluizni Kukes
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) VODAFONE ALBANIA Kukes 2,344 2014-11-04 2014-11-05 135101940112014 Paga baze 1094011 Aluizmi Kukes shp tel vodafon muaji shtator 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 4,096 2014-11-03 2014-11-03 134101940112014 Sherbime te tjera 1094011 Aluizmi Kukes sherbim pastrimi muaji tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 61,900 2014-11-03 2014-11-03 136/10941102014 Udhetim i brendshem 1094011 Aluizmi Kukes djeta personeli muaji Tetor 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 411,076 2014-11-03 2014-11-03 13110941102014 Paga baze 1094011 Aluizmi Kukes paga personeli muaji Tetor 2014