Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) All All 2,032,540.00 86 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 18,060 2014-12-24 2014-12-29 15110500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 djeta personeli muaji dhjetor-201Instat Kukes
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 2,038 2014-12-26 2014-12-29 15010500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 shp telefoni Dega Tropoj fat78957462dt30.11..2014 Instati Kukes
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 4,743 2014-12-16 2014-12-29 14810500192014 Udhetim i brendshem 1050019 shp telefoni fat718953402 dt 30.11..2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 576 2014-12-26 2014-12-29 14910500192014 Uje 1050019 shp postare fat501dt 27.11..2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 21,052 2014-12-15 2014-12-15 14710500192014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 1050019 djeta personeli dhjetor 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 12,500 2014-12-11 2014-12-12 14610500192014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 1050019 djeta personeli muaji nentor 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 8,709 2014-12-11 2014-12-12 14510500192014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 1050019 shp telefoni fat 718809514dt 30.11.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 1,860 2014-12-11 2014-12-12 14410500192014 Te tjera transferime korrente 1050019 shp postare fat792 dt 30.11.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 53,685 2014-12-01 2014-12-02 13810500192014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1050019 paga personeli nentor 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 88,360 2014-12-01 2014-12-02 13710500192014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1050019 paga personeli nentor 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 6,526 2014-11-26 2014-11-26 13610500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 djeta personeli nentor 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 340 2014-11-11 2014-11-11 13010500192019 Paga baze 1050019 energji K Nr T100354 ft616745087dt31.10..2014per DegenTropoje, Instati Kukes
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 2,025 2014-11-11 2014-11-11 13210500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 shp teleDega Tropoj fa718638978dt 31.10.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 1,794 2014-11-11 2014-11-11 12910500192014 Elektricitet 1050019 shp postare fat1714dt 31.10.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 780 2014-11-11 2014-11-11 13110500192014 Sherbime telefonike 1050019shp post ft 402dt30.10.2014 D.Tropoje nga Instati Kukes
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 4,096 2014-11-11 2014-11-11 12810500192014 Sherbime te tjera 1050019 shp teleDega kukes fa718638823dt 30..10.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 16,246 2014-11-04 2014-11-04 12210500192014 Sherbime telefonike 1050019 paga personeli muaji tetor 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 53,685 2014-11-04 2014-11-04 12110500192014 Sherbime te printimit dhe publikimit 1050019 paga personeli shtator 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 88,360 2014-11-04 2014-11-04 12010500192014 Udhetim jashte shtetit 1050019 paga personeli muaji tetor 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 636 2014-10-28 2014-10-29 11510500192014 Paga baze 1050019 shp postare Dega Tropoj fat354dt 09.10.2014