Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) All All 2,032,540.00 86 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 53,685 2014-11-04 2014-11-04 12110500192014 Paga baze 1050019 paga personeli shtator 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 88,360 2014-11-04 2014-11-04 12010500192014 Paga baze 1050019 paga personeli muaji tetor 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 636 2014-10-28 2014-10-29 11510500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 shp postare Dega Tropoj fat354dt 09.10.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 340 2014-10-10 2014-10-10 11410500182014 Elektricitet 1050019 ene elekt T100354 Dega Tropoj fat615065756 dt 30.092014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 582 2014-10-10 2014-10-10 11210500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 shp postare fat640dt 30.09.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 2,071 2014-10-10 2014-10-10 11610500192014 Sherbime telefonike 1050019 shp telefoni Dega Tropoj fat71852642 dt 31.08.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 3,944 2014-10-10 2014-10-10 11310500192014 Sherbime telefonike 1050019 shp telefoni Dega Tropoj fat718452465dt 31.08.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 88,360 2014-10-06 2014-10-06 10410500192014 Paga baze 1050019 paga personeli muaji shtator 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 53,685 2014-10-06 2014-10-06 10510500192014 Paga baze 1050019 paga personeli shtator 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 1,620 2014-09-10 2014-09-11 10210500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 shp postare fat 577 dt 31.08..2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 1,920 2014-09-10 2014-09-11 10010500192014 Sherbime telefonike 1050019 Dega trop.shp telefoni fat7178261688 dt31.07.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 340 2014-09-10 2014-09-11 9910500192019 Elektricitet 1050019 energji Dega Tropoj Nr T100354 ft 613924799 dt20.07.2014 DegenTropoje, Instati Kukes
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 552 2014-09-10 2014-09-11 10110500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 shp postare fat306 dt 31.07.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 6,626 2014-09-10 2014-09-10 10310500192014 Udhetim i brendshem 1050019 djeta personeli muaji gusht 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 88,360 2014-09-03 2014-09-04 9210500192014 Paga baze 1050019 paga personeli gusht 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 53,685 2014-09-03 2014-09-04 9310500192014 Paga baze 1050019 paga personeli gusht 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 3,033 2014-08-14 2014-08-15 8810500192014 Sherbime telefonike 1050019 shp telefoni fat718261634 dt 31.07.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 2,124 2014-08-14 2014-08-15 8910500192014 Sherbime telefonike 1050019 shp telefoni Dega Tropoj fat 7180066685 dt 14.08.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 816 2014-08-14 2014-08-15 9010500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 shp postare Dega Tropoj fat257dt30.07.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 340 2014-08-14 2014-08-15 9110500182014 Elektricitet 1050019 ene elekt T100354 Dega Tropoj fat612836278 dt 03.07.2014