Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) All All 2,032,540.00 86 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 142,045 2014-08-01 2014-08-01 8210500192014 Paga baze 1050019 paga personeli korrik 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 6,400 2014-07-14 2014-07-14 8110500192014 Udhetim i brendshem 1050019 djeta personeli muaji qershor 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 9,770 2014-07-14 2014-07-14 8010500192014 Sherbime telefonike 1050019 shp telefoni fat718066321 dt 14.07.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 2,040 2014-07-14 2014-07-14 8110500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 shp postare fat 412 dt 14.07.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 142,045 2014-07-01 2014-07-01 7310500192014 Paga baze 1050019 paga personeli qershor 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 2,076 2014-06-23 2014-06-24 7010500192014 Sherbime telefonike 1050019 Dega trop.shp telefoni fat717891942dt31.05.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 340 2014-06-23 2014-06-24 6910500182014 Elektricitet 1050019 ene elekt T100354 Dega Tropoj fat611628717 dt 01.06.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 4,972 2014-06-23 2014-06-24 7210500192014 Sherbime telefonike 1050019 shp telefoni fat717892155 dt 31.05.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 840 2014-06-23 2014-06-24 7110500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 shp postare fat211dt 29.05.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 12,680 2014-06-16 2014-06-17 6310500192014 Udhetim i brendshem 1050019 djeta personeli muaji prill 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 420 2014-06-10 2014-06-11 6710500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019shp postare ft 163dt30.04.2014 .Tropoje nga Instati Kukes
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 2,681 2014-06-10 2014-06-11 6410500192014 Sherbime telefonike 1050019 shp telefoni fat 717669430dt 30.04.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 1,920 2014-06-10 2014-06-11 6510500192014 Sherbime telefonike 1050019 shp telefoni Dega Tropoj fat717669333dt 30.04.2014 Instati Kukes
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 3,348 2014-06-10 2014-06-11 6610500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 shp postare fat262FAT319dt prill -maj 2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) CEZ SHPERNDARJE Kukes 7,424 2014-06-10 2014-06-11 6810500192019 Elektricitet 1050019 energji Dega Tropoj Nr T100354 ft609684032 dt12.04.2014fat610371703dt30.04.2014dt02.03.2014per DegenTropoje, Instati Kukes
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 142,045 2014-06-03 2014-06-04 5710500192014 Paga baze 1050019 paga personeli muaji maj 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 21,799 2014-05-09 2014-05-12 5610500192014 Sherbime telefonike 1050019 Dega Instatit Kukes shp telefoni fat 717467709 dt 08.05.2014
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 18,560 2014-05-09 2014-05-12 5210500192014 Udhetim i brendshem 1050019 djeta personeli prill 2014 bordoroja
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 1,921 2014-05-09 2014-05-12 5410500192014 Sherbime telefonike 1050019 shp telefoni Dega Tropoj fat717467858dt31.03..2014 Instati Kukes
  Dega e Instat rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 3,060 2014-05-09 2014-05-12 5610500192014 Posta dhe sherbimi korrier 1050019 Dega Instat shp postare fat181dt 31.03.2014